Zinc x 20 fiole 3 Chenes

Zinc x 20 fiole 3 Chenes

Disponibil la comanda online

SKU 21211
69,64 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Suplimente nutritive Fiole
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Zinc x 20 fiole 3 Chenes de la 3 CHENES

Zinc x 20 fiole 3 Chenes

3CHENES îți prezintă o gamă inovatoare, OligoVégétal ®! Într-o piață plină de suplimente sintetice, descoperă oligoelementele din plante și ciuperci 100% naturale ce îți hrănesc corpul cu tot ce este mai bun!

Extractul de ciuperci terapeutice și busuioc sfânt este o sursă extraordinară de zinc 100% natural, pe care corpul îl asimilează ușor și îl folosește la potențial maxim.

În cadrul unui proces unic, molecula de zinc 100% natural, se leagă de moleculele busuioc  sfânt și de ciuperci (shiitake și pleurotus), astfel aceasta devine biodisponibilă, ușor de transportat și de absorbit, fiind păstrată un timp îndelungat în celule.

Dozele sunt perfect echilibrate și nu este nevoie de concentrații mari, așa cum este în cazul suplimentelor sintetice pe care corpul nostru nu le recunoaște și începe să le respingă și să le elimine imediat ce intră în contact cu ele.

Ciupercile terapeutice reprezintă o sursă naturală de antioxidanți și de minerale, în timp ce busuiocul sfânt ajută organismul să se adapteze în fața stresului. Zincul obținut este un mineral esențial obținut printr-un proces 100% natural păstrând toate beneficiile, în dozele de care corpul are nevoie pentru:

Întărește sistemul imunitar prin activarea celulelor T responsabile cu reglarea răspunsului imun

Contribuie la procesul de diviziune celulară normală având proprietăti antioxidante

Stimulează fertilitatea și sănătatea sistemului reproducător, menținând nivelul normal de testosteron

Susține metabolismul normal al macronutrienților, al acizilor grași și ai vitaminei A

Menține sănătatea sistemului osos și sinteza insulinei

Îmbunătățeste calitatea pielii, a părului și a unghiilor și accelerează vindecarea țesuturilor

Contribuie la menținerea echilibrului acido-bazic, stabilind PH-ul la un nivel optim

OligoVégétal ® îți asiguri o suplimentare naturală, sigură și eficientă, care respectă atât mediul înconjurător cât și corpul tău!

Mod de utilizare:

1 fiola pe zi,dimineață, ca atare sau diluată într-un pahar cu apă, suc natural sau ceai (200ml). Gust delicios de afine. Agitați bine fiola înainte de utilizare. Rupeți un vârf al fiolei folosind un servetel și turnați conținutul fiolei într-un pahar, rupând al doilea vârf.

Avertizari:

Produsul nu conține excipienți, coloranți sau îndulcitori artificiali. A se păstra la temperatura camerei sub   25 °C, într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, a nu se utiliza pe termen lung. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Femeile însărcinate sau care alăptează este recomandat să ceară sfatul unui specialist.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite