Algosource Nectar de Chlorella Bio, 5 flacoane x 30 ml, Algosourse

Nectar de Chlorella Bio, 5 flacoane x 30 ml, Algosourse

Disponibil la comanda online

SKU 20161
75,85 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Eczeme Dermatita Par, unghii si piele Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Nectar de Chlorella Bio, 5 flacoane x 30 ml, Algosourse de la Algosource

Nectar de Chlorella Bio, 5 flacoane x 30 ml, Algosourse 

Proprietati:
Nectar Chlorella Bio este cocktailul verde ce elibrează concentrații spectaculoase de Clorofilă, Vitamina B12, Omega 3 și proteine, ce poate contribui la oxigenarea și eliminarea rezidurilor!

Chlorella este o alga verde unicelulară compusă dintr-un perete celular fibros nedigerabil (20%) şi substanţe nutritive în interior (80%). Peretele celular fibros este cel care se leagă cu metalele grele, pesticidele şi alte substanţe sintetice care se acumulează în corpul nostru.

În cadrul procesului inovatoar de extracție, se îndepărtează 80% din peretele celular, recunoscut ca fiind foarte rezistent in cazul microalgelor. Acest proces inovator crește spectaculos eliberarea fibrelor și gradul de biodisponibilitate și bioasimilare al ingredientelor, comparativ cu formele uscate  (comprimat, capsulă, pulbere). În timpul trecerii prin organism, conținutul natural de clorofilă asociat cu fibrele eliberate în timpul procesului exclusiv AlgoSource, poate capta metale grele și toxine susținând purificarea întregului organism.

Cantitatea uriaşă de clorofilă Bio de cea mai bună calitate – Portugalia, poate asigura creierului oxigenul de care are nevoie, ajutând la o mai bună vigilenţă şi atenţie mentală.

Celulele clorofilei sunt aproape identice cu hemoglobina, astfel, corpul nostru transformă uşor clorofila în hemoglobină. Prin urmare, clorofila din chlorella poate stimula producerea de globule rosii în organism eliminând metalele grele și oxigenând simultan sângele, ficatul, rinichii, intestinele și pielea.

Îmbunătățește calitatea pielii reducând ridurile și încetinind procesul de îmbătrânire prin reducerea efectelor negative ale radicalilor liberi și suținând cicatrizarea leziunilor dermatologice în caz de eczeme, alergii, dermatite, acnee.

Notificat: INSP serie AB nr:3153 

Mod de utilizare:
- copii peste 10 ani si adulti 1 flacon /zi, diluat în apă sau suc de fructe. După deschidere, flaconul se va consuma în maxim 48 h și se va ține la frigider. Durata optimă a unei cure este de 15 zile și se poate relua ori de câte ori este necesar. Produs potrivit veganilor și vegetarienilor. 

Ingrediente:
Ingrediente active pe flacon de 30ml/zi    
Extract de Chlorela Bio (Chlorella Vulgaris) cu perete celular spart 80% - 300mg - origine biomasă Portugalia
din care vitamina B12 1.14µg - 45%  VNR - 
* glicerină Bio, aroma naturala de menta Bio.
*Clorofilă, proteine, omega 3 vegetal
Activitate certificată Bio: BIO GARANTIE SRL (RO-ECO-029)
Notificat: INSP serie AB nr:3153        

Precautii:
Produs sensibil la lumină și căldură. A se păstra la temperatura camerei (între 5 și 25° C), într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. Suplimentele alimentare, nu înlocuiesc o dieta variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.  A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Prezentare:
5 flacoane x 30 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite