Artrisalm, 60 tablete, Ayurmed

Artrisalm, 60 tablete, Ayurmed
58,54 lei

Nu este in stoc

Descriere Artrisalm, 60 tablete, Ayurmed de la Ayurmed

Artrisalm, 60 tablete, Ayurmed 

Recomandat in toate tipurile de modificari articulare de tip inflamator, degenerativ sau post-traumatic si in cazurile de suprasolicitare articulara. Reduce durerea articulara, inflamatia si stimuleaza procesele de refacere naturala a tesuturilor lezate.
SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC,100 % NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE
Oricine poate suferi de dureri articulare din cand in cand. Astazi, atat tinerii cat si varstnicii acuza dureri articulare acute sau cronice, care sunt resimtite ca un disconfort la nivelul uneia sau mai multor articulatii. Durerile pot fi datorate unor afectiuni (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular, etc.) sau datorita unor traumatisme sau suprasolicitari articulare. Regiunile corporale in care apar neplacutele dureri articulare sunt sensibile la atingere si dureroase in timpul miscarilor. De asemenea durerea articulara poate fi influentata de schimbarea conditiilor meteorologice (temperaturile scazute, umezeala, presiune atmosferica). Suplimentul alimentar 100% natural ARTRISALM contine o combinatie de plante medicinale ayurvedice care contribuie la sanatatea si la functionarea normala a sistemului osos si a articulatiilor. Prin actiunea sinergica a substantelor bioactive din plante, ARTRISALM contribuie la mentinerea mobilitatii articulare normale prin asigurarea troficitatii si a lubrifierii normale a articulatiilor, sustinerea circulatiei sanguine sanatoase. Substantele bioactive din plante contribuie la scaderea durerii si inflamatiei la nivel articular. Fitonutrientii cu proprietati antioxidante, neutralizeaza radicalii liberi protejand articulatiile impotriva stresului oxidativ si proceselor degenerative. ARTRISALM contribuie la sustinerea proceselor naturale de regenerare a tesuturilor distruse, reducerea rigiditatii articulare si a disconfortului articular de natura inflamatorie. Are proprietati detoxifiante, sustinand procesele naturale de eliminare a toxinelor din organism, pentru a mentine sanatatea si functionarea normala a articulatiilor. Contribuie la sustinerea sistemului imunitar, crescand capacitatea de autoaparare a organismului. Este recomandat in toate tipurile de artroze, in modificarile articulare de tip degenerativ, inflamator sau post traumatice, precum si in cazurile de suprasolicitare a articulatiilor.

Contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate si functionare normala a articulatiilor;
- intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulatiilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;
- sustinerea proceselor de regenerare a tesuturilor, mentinerea troficitatii si lubrifierii normale, reducerea rigiditatii si cresterea mobilitatii articulatiilor;
- sustinerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului;
- detoxifierea organismului, sustinerea procesului natural de eliminare a toxinelor crescand procesul de diureza si tranzitul intestinal;
- diminuarea durerilor si disconfortul ulterioare activitatii fizice intense in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) si in recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor.

Compozitie per tableta:
Boswellia serrata(Shallaki), pulbere de rezina    100 mg
Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom    75 mg
Zingiber officinale (Ghimbir), pulbere de rizom    75 mg
Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de radacina    50 mg
Allium sativum (Usturoi), pulbere de bulb    50 mg
Vitex negundo (Nirgundi ), extract din frunze (7:1)    50 mg
Pluchea lanceolata (Rasna), extract din radacina (5:1)    50 mg
Acacia arabica (guma acacia - excipient)    50 mg

Mod de administrare:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza la 1 ora dupa masa, in cure de minimum 30 de zile, cure de 3-6 luni.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite