Cardiodren 120cps BIONOVATIV

Cardiodren 120cps BIONOVATIV

Disponibil la comanda online

SKU 20245
94,12 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cardiodren 120cps BIONOVATIV de la Bionovativ

Actiuni fiziologice:

  • sustin sanatatea inimii;
  • sustine buna functionare a aparatului cardiovascular;
  • sustine rezistenta organismului in conditii de mediu severe;
  • ajuta la circulatia sangelui si la presiunea vasculara;
  • ajuta la relaxarea optima si la somnul sanatos;
  • sustine circulatia venoasa, confortul la nivelul picioarelor si buna circulatie a sangelui.

Ingrediente/capsula: Capsula vegetala din orez; extract apos uscat (maltodextrina) 10-15:1 din radacini de Sfecla-rosie (Beta vulgaris): 90 mg; extract apos uscat 5:1 (maltodextrina din porumb 30%) din fructe de Paducel (Crataegus monogyna): 90 mg; extract hidroetanolic 4:1 din parti aeriene de Talpa Gastei (Leonorus cardiaca): 90 mg; pulbere de Alga-calcaroasa (Phymatolithon calcareum), fosilizata, uscata: 90 mg; extract hidroetanolic uscat 30:1 (maltodextrina) din fructe de Armurariu (Silybum marianum), cu 80% silimarina: 60 mg; pulbere din frunze de Papadie (Taraxacum officinalis): 29,5 mg; pulbere din frunze de Urzica (Urtica dioica): 25 mg; extract hidroetanolic uscat din frunze de Maslin (Olea europaea), cu min. 18% oleuropeina: 25 mg; uleiuri esentiale de Lamaie (Citrus limon): 0,25 mg, Lavanda (Lavandula angustifolia): 0,15 mg, Roinita (Melissa officinalis): 0,05 mg, Arbore de Tamaie-Sacra (Boswellia sacra): 0,05 mg.

Mod de utilizare: Cate 2-4 capsule pe zi.

Precautii si contraindicatii:

A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza si de catre persoanele care sufera de alergii la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se consuma de catre persoanele care sufera de edem cardio-renal. A se consulta specialistul inainte de consum.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite