Bionovativ Laptisor de matca activat 200 ml

Laptisor de matca activat 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 20251
88,26 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Laptisor de matca activat 200 ml de la Bionovativ

Laptisorul de matca este hrana reginei stupului, secretata de glandele albinelor lucratoare si folosita de acestea inclusiv pentru a hrani toate larvele coloniei pe parcursul primelor lor trei zile de viata. Viitoarea matca este aleasa dupa aceste prime trei zile de viata, in functie de evolutia sa de pana atunci si este singura hranita in continuare cu laptisor de matca, restul larvelor hranindu-se apoi cu miere si polen. Diferenta dintre durata vietii unei matci (4-6 ani) si cea a unei albine (circa 40 zile), demonstreaza calitatile deosebite ale laptisorului de matca, produs apicol de exceptie care are cel mai mare continut de vitamine raportat la unitatea de volum, proprietati imunostimulatoare si vindecatoare exceptionale si efecte asupra corpului uman mai mult decat benefice.

Compozitia generala a laptisorului de matca este de 67% apa, 12.5% proteine, 11% zaharuri simple (monozaharide, incluzand 5% acizi grasi), minerale, vitamine B5 si B6, enzime, componente cu efect antibiotice si anivirale, iar efectele sale sunt multiple. In medicina populara i se atribuie proprietati antiimbatranire., iar in urma unor cercetari efectuate, este un posibil agent imunomodulator in boala Graves si poate stimula cresterea celulelor gliale si a celulelor stem neuronale din creier, reduce colesterolul, are efect antiinflamator si antibiotic, vindeca ranile si poate inhiba vascularizarea tumorilor.

Proprietatile produsului

  • este util pentru sanatatea articulatiilor, sustine starea functionala si mobilitatea acestora;

  • mentine sanatatea pielii;

  • sustine metabolismul si apararea naturala a organismului;

  • sustine digestia (inclusiv digestia grasimilor) si confortul digestiv;

  • este folositor pentru eliminarea pe cale renala a apei;

  • mentine nivelul glucozei din sange in limite normale.

Ingrediente:

Miere poliflora (bio): 161 g; Laptisor de matca gel: 64,4 g; extract apos 1:10 din frunze de Brusture (Arctium lappa): 2,3 g; extract apos 1:10 din coaja de Portocal-dulce (Citrus sinensis): 2,18 g; uleiuri esentiale de: Grapefruit (Citrus paradisi): 0,04 g; Lamaie (Citrus limon): 0,04 g; Lamaie-verde (Citrus aurantifolia): 0,04 g.

Mod de utilizare:

Se iau cate 1-2 lingurite de 2 ori pe zi.

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 30 zile.

Precautii si contraindicatii: alergie la produsele apicole, intoleranta la fructoza.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite