Bionovativ Ulei suport intern 150 ml

Ulei suport intern 150 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16811
56,71 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Stres Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei suport intern 150 ml de la Bionovativ

Acțiuni fiziologice:

Floarea-soarelui: este bogată în vitamine, minerale, antioxidanți, uleiuri esențiale care ajută organismul să depășească stresul și efortul; susține sistemul imunitar. Semințele de Struguri: mențin integritatea sistemului venos; susțin membrana celulară de acțiunea distructivă a radicalilor liberi.

Mod de utilizare intern:

Se combină cu uleiul esențial în proporție de 1:1 – 1:3 (în funcție de gradul de suportabilitate), apoi se administrează direct sau se pune în capsulă vegetală și se înghite.

Ingrediente:

Ulei din semințe de Struguri (Vitis vinifera)*: 105 ml; ulei de Migdale-dulci (Prunus dulcis): 22,5 ml; ulei rafinat din semințe de Floarea-soarelui (Helianthus annuus): 22,5 ml.

Prezentare:Recipient de 150 ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

A nu se utiliza de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului,

Notificare nr. 15107/24.08.2021.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite