BU81 Iso Tonic Lemon Ice Tea, 30gr, BiotechUSA

BU81 Iso Tonic Lemon Ice Tea, 30gr, BiotechUSA

Disponibil la comanda online

SKU 18214
5,44 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BU81 Iso Tonic Lemon Ice Tea, 30gr, BiotechUSA de la BiotechUSA

Pudra Izotonica cu Gust de Ceai de Lamaie - BiotechUSA Iso Tonic Lemon Ice Tea Flavoured, 30g: supliment alimentar sub forma de pudra, ce se transforma intr-o bautura izotonica, ce contine 3 tipuri de carbohidrati, 5 tipuri de electroliti, vitamine si minerale. Se recomanda in timpul antrenamentelor, pentru a sustine performanta, si se poate consuma de femei cat si de barbati. Contribuie la o performanta optima in timpul antrenamentelor de anduranta pe termen lung, sporeste absorbtia de apa si reduce oboseala. Nu contine gluten lactoza, conservanti si indulcitori si are un ambalaj practic.

Ingrediente: dextroza, zaharoza, izomaltuloza (PalatinoseTM), arome, citrat de sodiu, acid (acid citric), saruri de calciu ale acidului citric, bisglicinat de magneziu, acid L-ascorbic, coloranti (tartrazina, rosu Allura AC), clorhidrat de piridoxina .

Mod de administrare:.se amesteca un pliculet cu 500 ml de apa intr-un shaker. Se consuma in timpul antrenamenelor. Maxim 3 portii pe zi

Atentie: a nu se depasi cantitatea zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Se tine la frigider dupa deschidere si se consuma in maxim 2 luni.

Cantitate: 30 g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite