Cosmo Pharm Max Vision 40 mg Luteina si 2 mg Zeaxantina, 60 capsule

Max Vision 40 mg Luteina si 2 mg Zeaxantina, 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 16980

Pret vechi: 122,58 lei

98,06 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire ochi Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Max Vision 40 mg Luteina si 2 mg Zeaxantina, 60 capsule de la Cosmo Pharm

Odata cu inaintarea in varsta, cu expunerea zilnica la lumina albastra (calculator, telefon, televizor), la radiatiile UV, un mediu poluant (praf, impuritati, nisip, aer conditionat, vant, aer uscat, fum de tigara) si istoricul medical al familiei pot duce la scaderea calitatii noastre vizuale. Din aceste cauze ne putem confrunta cu diferite boli ale ochilor, care ne afecteaza calitatea vietii. In acelasi timp, anumite simptome precum: lacrimarea ochilor, senzatie de nisip in ochi, iritatia si usturimea acestora sunt semne clare ca trebuie sa le acordam mai multa atentie si sa ii protejam mai mult.

Miopia este una dintre cele mai comune afectiuni ale ochiului, insa ne mai putem confrunta si cu: astigmatism, prezbiopie, cataracta, glaucom sau degenerescenta maculara, ce pot duce la degradarea sau pierderea totala a vederii. Simptomele acestor probleme oftalmologice sunt de multe ori insesizabile, iar atunci cand incep sa apara semnele ca ceva este in neregula, uneori este mult prea tarziu. Ingrijirea ochilor trebuie sa fie principala noastra preocupare, de aceea, de fiecare data cand ne confruntam cu ochi uscati si obositi, dureri oculare, lacrimare, iritatie sau chiar infectii oculare, trebuie sa vizitam medicul oftalmolog.

Pentru a evita afectiunile care ne pot afecta in timp vederea, atentia noastra trebuie sa se indrepte spre ingrijirea ochilor. Medicii oftalmologi recomanda reducerea expunerii la lumina albastra (reducerea timpului petrecut in fata telefonului, calculatorului sau televizorului). Chiar daca pentru multi dintre noi poate parea imposibil, prin prisma locului de munca, exista tehnici pe care le putem utiliza, pentru a relaxa globul ocular: la fiecare 20 de minute, indreapta-ti atentia la un obiect aflat la 20 de pasi distanta de tine, pentru 20 de secunde. Astfel scapam de senzatia de ochi uscati si obositi sau de usturimea si lacrimarea acestora.

De asemenea, un stil de viata sanatos cu o alimentatie bogata in vitamine, minerale si antioxidanti ne vor ajuta in absorbtia nutrientilor necesari pentru o vedere perfecta. Pe langa antioxidantii pe care ii putem asimila din alimente, ne putem ajuta si de suplimentele naturale cu Luteina si Zeaxantina, care actioneaza activ pentru imbunatatirea vederii.

Stiati ca prin masurarea nivelului de Luteina si Zeaxantina la nivelul retinei se obtine un bio-marker care reda densitatea optica a pigmentului macular? In functie de valorile acestuia, medicii oftalmologi pot estima starea de sanatate a ochilor si posibilitatea aparitiei unor afectiuni.

De aceea Luteina si Zeaxantina au un rol extrem de important pentru imbunatatirea vederii, pentru acuitate vizuala si in prevenirea afectiunilor precum cataracta si degenerescentaa maculara. Corpul nostru nu poate sintetiza acesti doi antioxidanti, de aceea trebuie asimilati din alimente si suplimente naturale pentru imbunatatirea vederii. Cristalinul este cel care are cea mai mare nevoie de acesti carotenoizi care au ca rol principal filtrarea luminii albastre si a razelor puternice ce afecteaza negativ globul ocular.

Max Vision® propune o formula ideala si naturala pentru o mai buna acuitate vizuala si sanatatea ochilor: Flori de craite (extract), Luteina si Zeaxantina. Acesta actioneaza ca un filtru pentru globul ocular, ce protejeaza impotriva razelor UV si radiatiilor provenite de la ecrane si monitoare, prevenind aparitia acelor afectiuni ale ochiului care ne pot ingreuna viata de zi cu zi. De asemenea, creste capacitatea de distingere a culorilor, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine oculare si ofera acuitate vizuala pe timp de noapte.

Multi dintre noi am cataloga vederea ca fiind cel mai important simt al corpului uman si asta datorita faptului ca 80% din ceea ce ne inconjoara este procesat cu ajutorul vazului. Anumite boli ale ochilor difera de la persoana la persoana, de la un stil de viata la altul, de la o manifestare lenta, la o manifestare rapida a afectiunilor, de aceea trebuie sa constientizam cat de importanta este ingrijirea ochilor pentru a intarzia cat mai mult sa apara defectele vederii.

Ai grija de vederea ta cu Max Vision®!

  EFECTE SI BENEFICII
  • Max Vision® actioneaza ca un filtru protector impotriva razelor UV si a luminii albastre, daunatoare cristalinului
  • Luteina si Zeaxantina au un puternic efect antioxidant
  • Neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza impotriva stresului oxidativ.
  • Protejeaza eficient retina si previn aparitia cataractei.
  • Lupta impotriva aparitiei degenerescentei maculare.
  • Ajuta la imbunatatirea vederii in cazul pacientilor ce sufera de afectiuni degenerative la nivelul ochilor.
  • Max Vision® ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine oculare.
  • Contribuie la formarea naturala a colagenului, buna functionare a vaselor de sange si creste acuitatea vizuala pe timp de noapte si la apus.
  • Creste capacitatea de distingere a culorilor.
  • Ajuta la protejarea functiei ochilor in cazul unor afectiuni tumorale.
  • Protejeaza impotriva radiatiilor provenite de la ecrane si monitoare.
  • Amelioreaza disconfortul cauzat de prea mult timp petrecut in fata calculatorului sau concentrarii in timpul condusului.

INDICATII

Suplimentul alimentar Max Vision® este recomandat in:

  • Ochi obositi, ochi rosii, iritati, uscati, senzatie de ”nisip in ochi”.
  • Cataracta
  • Arteroscleroza oculara
  • Degenerescenta maculara
  • Hipermetropie
  • Miopie
  • Astigmatism
  • Glaucom
  • Retinita pigmentara
  • Tumori cerebrale – reduce riscul de pierdere a vederii

PRECAUTII

Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

ADMINISTRARE

Adulti: 1 capsula de Max Vision® pe zi, in timpul mesei.

  COMPOZITIE

Ingrediente active/capsula

Craite (Tagetes erecta) – Extract de flori
200 mg
Luteina – 40 mg
Zeaxantina – 2 mg
Sofranel (Carthamus tinctorius) in suspensie uleioasa

 

Nu contine: coloranti artificiali, conservanti, arome artificiale, zahar, sodiu, gluten/grau, crustacee/peste, oua, alune/nuci, soia.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cosmo Pharm:

COSMO PHARM este unic importator si distribuitor al produselor liderului mondial TISHCON CORP. din Statele Unite ale Americii. Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite