Cosmo Pharm Neurotonic, 90 capsule, + 30 cps gratuit Cosmopharm

Neurotonic, 90 capsule, + 30 cps gratuit Cosmopharm
111,25 lei

Nu este in stoc

Descriere Neurotonic, 90 capsule, + 30 cps gratuit Cosmopharm de la Cosmo Pharm

Neurotonic contine Policosanol (Octacosanol) si extract standardizat de Ginkgo Biloba ce ajuta la mentinerea starii de bine mentale, sustinerea memoriei si pastrarea unor functii cognitive normale odata cu inaintarea in varsta.

Beneficii:

  • contine Fosfatidil colina, L-glutamina si ulei din germeni de grau;
  • contine Gotu Kola ce ajuta la imbunatatirea circulatiei venoase periferice (maini si picioare reci);

Ingrediente: 

Capsula (1432 mg/cps): lecitina din soia cu min. 35% fosfatidil colina; capsula (gelatina, glicerina, apa purificata, pulbere de Annatto, dioxid de titan, pulbere de Curcumin, extract de Roscove), ulei de soia (agent de incarcare), pulbere de L-Glutamina, ulei din germeni de Grau (Triticum aestivum),pulbere din parti aeriene de Gotu Koia(Centella asiatica), ceara galbena de albine (agent de ingrosare),extract hidroetanolic (dextrina) 50:1 din frunze uscate de Ginkgo biloba (cu min. 24% ginkgoflavoglicozide), Policosanol (50% Octacosanol) din Trestie-de-zahar / Saccharum officinarum.
Ingrediente principale: lecitina concentrata, de inalta puritate (furnizand Fosfatidil colina 200 mg) - 575 mg L-Glutamina - 100 mg; Ulei de germeni de grau - 62.50 mg; Gotu Kola (pulbere) - 50 mg; Ginkgo Biloba (extract) - 20 mg; Policosanol; (furnizand Octacosanol 1 mg) - 2 mg

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Precautii: Nerecomandat persoanelor alergice la grau, soia sau la oricare dintre ingredientele produsului. Solicitati acordul medicului in administrarea Neurotonic in caz de sarcina sau alaptare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cosmo Pharm:

COSMO PHARM este unic importator si distribuitor al produselor liderului mondial TISHCON CORP. din Statele Unite ale Americii. Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite