Cosmo Pharm Pachet Branca Ursului 4000, 30 + 30 capsule, Cosmopharm

Pachet Branca Ursului 4000, 30 + 30 capsule, Cosmopharm

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 21661
57,17 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pachet Branca Ursului 4000, 30 + 30 capsule, Cosmopharm de la Cosmo Pharm

Cunoscuta traditional sub denumirea de „ginseng romanesc” sau „Planta dragostei”, Branca Ursului (Heracleum sphondylium) are puternice proprietati tonice sexuale si energizante, fiind apreciata atat de catre femei, cat si de catre barbati pentru beneficiile sale deosebite aduse sanatatii, ajutand la imbunatatirea actului intim.


Desi Branca Ursului creste in majoritatea zonelor montane si sub-montane ale Europei, traditia romaneasca ii acorda un loc deosebit de important in randul plantelor cu rol terapeutic. De sute de ani, planta perena este utilizata ca afrodisiac, remediu in afectiuni ginecologice, fertilitate si impotenta.

Beneficii:

  • Afrodisiac natural.
  • Creste potenta masculina.
  • Fertilitate pentru ambele sexe.

Ingrediente: Per capsula: Branca –Ursului (Heracleum sphondylium) – extract hidroetanolic 10:1 din radacini – echiv. 4000 mg radacini Branca-ursului
400 mg.

Mod de administrare: Adulti: 1-2 capsule pe zi, inainte de masa, in cure de minim 2 luni de zile. O cutie de 30 capsule vegetale este suficienta pentru 30 zile.

Recomandari: Branca Ursului 4000 este recomandata in: lipsa apetit sexual, sterilitate masculina si feminina, impotenta vasculara, impotenta hormonala, boli genitale, oboseala, epuizare, stres, anxietate, maini si picioare reci, hipertensiune.

Precautii: 

  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos.
  • Acest produs este un supliment alimentar.
  • A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original.
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cosmo Pharm:

COSMO PHARM este unic importator si distribuitor al produselor liderului mondial TISHCON CORP. din Statele Unite ale Americii. Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite