Articurcumin Forte, 30 plicuri Dieteticos Intersa

Articurcumin Forte, 30 plicuri Dieteticos Intersa

Disponibil la comanda online

SKU 19785
125,70 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Artrita Poliartrita reumatoida Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Articurcumin Forte, 30 plicuri Dieteticos Intersa de la Dieteticos Intersa

Articurcumin Forte, 30 plicuri Dieteticos Intersa Supliment alimentar cu îndulcitor. Curcumina capsule solubile, cu de 40 de ori mai multa biodisponibilitate fata de un extract conventional de curcuma.Mangan, msn, siliciu organic (bambus), condroitina, glucozamina si vit. C Manganul contribuie la mentinerea oaselor normale si la formarea normala a tesutului conjunctiv. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a oaselor si a cartilajului. fara gluten fara zahar

Ingrediente/plic: maltodextrina de porumb (agent de aglomerare); extract de radacina de curcuma (Curcuma longa L.), Cavacurmin® ** [15% curcuminoide puternic biodisponibile] - 400 mg (curcumina 60 mg); sulfat de glucozamina - 200 mg; aroma naturala de portocale; vitamina C - 100 mg (NRV 125% *); sulfat de condroitina - 100 mg; metil sulfonil metan (MSM) - 100 mg; pulbere de rasina de bambus [(Poaceae bambusa Willd.), 30% silicon] - 45 mg (15 mg silicon); glicozide steviol (îndulcitor); mangan (gluconat) - 1 mg (50% NRV *). Contine derivati de crustacee. * NRV: valoarea de referinta a nutrientilor.** Fiecare plic de Articurcumin Forte furnizeaza 400 mg cavacurmin, a carei absorbtie este echivalenta cu curcumina asimilata de la 2400 mg de extract conventional la 95% curcuminoizi.

Mod de utilizare: 1 plic pe zi. Diluati 1 plic într-un pahar cu apa, suc sau iaurt, amestecati si luati. Atentie: acest produs este un supliment alimentar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite