Dieteticos Intersa Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 60 capsule Carduscaps

Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 60 capsule Carduscaps

Disponibil la comanda online

SKU 19782
101,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 60 capsule Carduscaps de la Dieteticos Intersa

Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 60 capsule Carduscaps

Supliment alimentar Armurariu 75% silimarina 100 % vegan Fara gluten - fara zahar +40 Biodisponibil Proces patentat care multiplica de 40 de ori absorbtia gastrointestinala a ingredientului activ. Curcumina încapsulata solubila este de 40 de ori mai biodisponibila decât un extract de curcumina conventional la curcuminoizi 95%.

Ingrediente: Cavacurcumin® 200 mg (curcumina încapsulata, 15% curcumina), extract uscat de armurariu 133 mg [Silybum marianum (L.) Gaertn., 75% silimarina], capsula din gelatina vegetala (agent de glazurare), silice hidratata (agent antiaglomerant), extract de piper negru 5 mg (Piper nigrum Carlos L., 95% piperina), stearat de magneziu (agent antiaglomerare).

Mod de utilizare: consumati o capsula pe zi.Conditii de pastrare: a se pastra ferit de umiditate, caldura si lumina directa a soarelui.

Avertizare: Acest produs este un supliment alimentar. Urmati doza indicata în instructiunile de utilizare. Suplimentele alimentare nu trebuie considerate ca înlocuitori ai unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos. A nu le lasa la îndemâna copiilor mici. **200 mg de Cavacurmin® este egala cu 1200 mg de curcumina contribuita de un extract de curcuma la curcuminoizi de 95%. Continut 1 capsula Cavacurcumin® (curcumina încapsulata biodisponibila)   **200 mg (30 mg) Extract de armurariu (75% silimarina) 133 mg (99,75 mg) Extract de piper negru 5 mg (4,75 mg) 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite