Proteina de canepa organica 142 g , Endoca

Proteina de canepa organica 142 g , Endoca

Disponibil la comanda online

SKU 20062
49,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Artrita Par, unghii si piele Artroza Suplimente nutritive Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Proteina de canepa organica 142 g , Endoca de la Endoca

Pulbere de proteine de canepa organica 142 g , Endoca 

Bogată în 9 aminoacizi esențiali și bogată în grăsimi sănătoase Omega 3, 6 și 9. Aminoacizii sunt elementele constitutive ale colagenului, care ajută la promovarea sănătății pielii și articulațiilor. O sursă completă de proteine, bogată în fibre, ajutând organismul să absoarbă mai mulți nutrienți vitali din alimente. Furnizează acizi grași omega esențiali esențiali cruciali pe care organismul dumneavoastră nu îi poate produce singur.

Cânepa este o proteină vegetală de înaltă calitate din punct de vedere al compoziției de aminoacizi și este o sursă completă de proteine, ceea ce o face perfectă pentru a fi adăugată la dieta zilnică. Endoca Hemp Protein este o pudră ușoară care conține 60% proteine cu toți cei 8 aminoacizi esențiali. Conține acizi grași esențiali, inclusiv Omega 3, GLA și fibre dietetice. Cu o rată de digestibilitate mai mică de 90%, proteina de cânepă este ușor absorbită în sânge și servește ca sursă valoroasă de alți aminoacizi neesențiali, inclusiv arginină.

Pudra noastră de proteine de cânepă de înaltă calitate provine din cele mai bune semințe de cânepă organică. Folosim numai ingrediente neprocesate de cea mai bună calitate pentru a ne asigura că primiți beneficiile naturale direct din plantă. Endoca Raw Hemp Protein Powder este 100% organică și produsă sub un control strict al calității. Fără OMG și fără pesticide.

Am descifrat secretele genelor dumneavoastră și am găsit o modalitate naturală de a vă bio-hack-ui corpul pentru a vă elibera adevăratul potențial.

Pentru a vă construi sau a vă întreține corpul, aveți nevoie de elementele de bază esențiale care, din păcate, lipsesc din majoritatea dietelor moderne. Lipsa alimentelor organice de calitate și o dietă săracă în viața ta agitată de zi cu zi pot duce la stres, boală și îmbătrânire rapidă.

Linia noastră unică de Raw Proteins organice este o sursă completă de proteine și aminoacizi, ceea ce o face un înlocuitor ideal pentru vegani și vegetarieni. Alegeți proteina de cânepă organică de înaltă calitate în locul suplimentelor proteice sintetice generice și bio-hack-uiți drumul înapoi pentru a vă simți mai puternic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite