Equilibra CHITOSAN 1000, pentru controlul greutății și metabolism 40 capsule

CHITOSAN 1000, pentru controlul greutății și metabolism 40 capsule
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere CHITOSAN 1000, pentru controlul greutății și metabolism 40 capsule de la Equilibra

Chitosan 1000 este un supliment alimentar de la Equilibra cu Crom și fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficiență a lor în organism . Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezității și a colesterolului ridicat .

Chitosan 1000 este un supliment alimentar de la Equilibra cu Crom și fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficiență a lor în organism . Chitosanul este o substanță albicioasă, o polizaharidă obținută din chitină, care este extrasă din cochilii marine . Chitosanul este o fibră solubilă naturală, care își mărește volumul în stomac , dacă este consumată înainte de masă cu multă apă . Cromul adăugat în produs contribuie la metabolismul macro-nutrienților, acele substanțe care oferă energie organismului, fără de care nu am putea îndeplini activitățile zilnice . Cromul ajută și la reglarea glicemiei, menține nivelul normal de glucoză în sânge . Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezității și a colesterolului ridicat .

Compozitie :

Doza zilnică recomandată - Căte 4 capsule pe zi, căte 2 capsule odată, înainte cu o jumătate de oră de mesele principale, cu foarte multă apă . Componente active - Chitosan extras din cochilii marine, Crom, stearat de Magneziu

Administrare :

Recomandat căte 4 capsule pe zi, căte 2 capsule odată, înainte cu o jumătate de oră de mesele principale, cu foarte multă apă . Avertizări . Suplimentul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată . Pe perioada consumului se recomandă o dietă hipo- calorică, sport , un stil de viață sănătos . Produsul se ține la temperatura camerei, departe de surse de căldură sau umiditate .

Chitosan 1000 este un supliment alimentar de la Equilibra cu Crom și fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficiență a lor în organism.

Chitosanul este o substanță albicioasă, o polizaharidă obținută din chitină, care este extrasă din cochilii marine . Chitosanul este o fibră solubilă naturală, care își mărește volumul în stomac , dacă este consumată înainte de masă cu multă apă . Cromul adăugat în produs contribuie la metabolismul macro-nutrienților, acele substanțe care oferă energie organismului, fără de care nu am putea îndeplini activitățile zilnice . Cromul ajută și la reglarea glicemiei, menține nivelul normal de glucoză în sânge . Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezității și a colesterolului ridicat .

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite