Equilibra ENERGIA PIU Plus de energie 150ml

ENERGIA PIU Plus de energie 150ml

Disponibil la comanda online

SKU 18382
53,73 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ENERGIA PIU Plus de energie 150ml de la Equilibra

Descrierea suplimentului alimentar Energia Piu.

O carenta a vitaminelor si substantelor nutritive din organism, poate conduce la aparitia unor stari de ameteala, iritabilitate sau greutati in capacitatea de concentrare. Prin administrarea suplimentului alimentar Energia Piu, organismul dumneavoastra va primi un impuls la nivelul energiei din organism si va fi revigorat, gata sa functioneze la o capacitate corespunzatoare.

Vitamina C si B6 pe care le intalnim in compozitia suplimentului Energia Piu sunt vitamine ce prezinta un rol esential in buna functionare a organismului nostru si ne ajuta sa beneficiem de un sistem imunitar sanatos si mentin buna functionare a sistemului nervos.

 

Actiunile benefice oferite in urma administrarii produsului Energia Piu:

- Suplimentul Energia Piu ajuta la sustinerea unui nivel optim de energie al organismului si la revigorarea acestuia, datorita vitaminelor din compozitia sa;
- Energia Piu este un produs ce contribuie la ameliorarea stresului din viata de zi cu zi;
- Gratie vitaminelor din compozitia sa, Energia Piu mentine un metabolism corespunzator al proteinelor si glicogenului in organism;
- Energia Piu imbunatateste buna functionare a sistemului nervos;
- Suplimentul Energia Piu poate fi administrat in cazul persoanelor ce trec prin stari depresive, nervozitate, surmenaj intelectual si oboseala cronica.

 

Energia Piu - compozitia suplimentului alimentar:

Extractul de radacina de Ginseng prezent in formula suplimentului Energia Piu este un ingredient renumit pentru capacitatile sale de a reduce stresul, stimuleaza capacitatea mentala si intarzie imbatranirea prematura a celulelor organismului. Prin includerea Ginsengului in cadrul compozitiei Energia Piu, acest produs imbunatateste sistemul nervos in diferite moduri, precum cresterea nivelului de energie al organismului si sustinerea metabolismului acestuia. Aceste beneficii ajuta la ameliorarea stresului si starilor de anxietate.

- Suplimentul alimentar Energia Piu beneficiaza de proprietatile imunomodulatoare si antioxidante ale Vitaminei C. Gratie acestei vitamine, producerea de neurotransmitatori este sustinuta, imbunatatind starea de spirit si ofera o buna functionare la nivelul creierului.

- Prin includerea extractului din seminte de Guarana in compozitia produsului Energia Piu, acesta ajuta la stimularea nivelului de energie din organism, previne starile de oboseala si amelioreaza stresul muscular.

Vitamina B6 prezenta in cadrul suplimentului Energia Piu actioneaza benefic asupra organismului dumneavoastra prin sustinerea unui metabolism corespunzator, amelioreaza starile depresive si poate mentine o buna functionare a sistemului dumneavoastra nervos.

- Extractul din nuci de Kola este un alt ingredient activ al produsului Energia Piu ce intareste sistemul imunitar, imbunatateste nivelul energiei din organism si a metabolismului dumneavoastra.

 

Mod de administrare a suplimentului Energia Piu.

Produsul Energia Piu se recomanda a fi administrat intr-o doza de 1 flacon/zi, inainte de masa de dimineata. 

Atentie! Suplimentul Energia Piu are in compozitia sa cafeina. Nu se recomanda administrarea produsului de catre femeile insarcinate sau copiilor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite