PERDITA DI PESO, Supliment alimentar pentru controlul greutății, EQUILIBRA, 60 Comprimate

PERDITA DI PESO, Supliment alimentar pentru controlul greutății, EQUILIBRA, 60 Comprimate

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18380
43,77 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cure de Slabire Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere PERDITA DI PESO, Supliment alimentar pentru controlul greutății, EQUILIBRA, 60 Comprimate de la Equilibra

PERDITA DI PESO, Supliment alimentar pentru controlul greutății, EQUILIBRA, 60 Comprimate

Supliment alimentar pentru controlul greutatii, de la Equilibra. Compozitia este bogata in glucomanan, fibra vegetala obtinuta din tuberculi de Konjac si alge marine brune Fucus vesiculosus. Tuberculii de Konjac provin de la o planta de origine asiatica si contin o cantitate crescuta de fibre solubile, cu beneficii mari pentru digestie si reglarea glicemiei. Se recomanda consumarea unei cantitati mari de apa, pentru ca glucomananul absoarbe lichide si in contact cu apa din stomac formeaza un gel, o pasta care inconjoara alimentele, reducând absorbția carbohidraților complecși din pâine, cartofi, paste făinoasse și ajutand la pierderea in greutate. Algele brune accelerează metabolismul bazal, asigurând buna functionare a glandei tiroide, prin continutul crescut de Iod, și contribuind la metabolismul energetic, la arderea grasimilor. Controlul greutatii cu glucomanan si extract de Fucus vesiculosus.

Compozitie:

Doza zilnică recomandată: 6 comprimate. Efectul benefic maxim se obține dacă se consumă câte 3 g de glucomanan în 3 doze de câte 1 g fiecare,cu 1-2 pahare de apă înainte de masă, pentru ca fibrele să poată ajunge în stomac. Se recomandă o dietă hipo-calorică pe perioada consumării produsului . Componente active : Glucomanan din tubercul de Konjac, alge brune Fucus, Iod

Administrare:

Efectul benefic maxim se obține dacă se consumă căte 3 g de glucomanan în 3 doze de căte 1 g fiecare, cu 1-2 pahare de apă înainte de masă, pentru ca fibrele să poată ajunge în stomac. Se recomandă o dietă slab calorică pe perioada consumării produsului, câte 6 comprimate pe zi . Avertizări : Suplimentul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Pe perioada consumului se recomandă o dietă hipo-calorică, sport , un stil de viață sănătos. Produsul se ține la temperatura camerei, departe de surse de căldură sau umiditate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite