Equilibra Supliment alimentar, PAPPA REALE FRESCA, Cu laptisor de matca proaspat, Pentru vitalitate, 10 Flacoane de 15 ml

Supliment alimentar, PAPPA REALE FRESCA, Cu laptisor de matca proaspat, Pentru vitalitate, 10 Flacoane de 15 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18383
57,97 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Supliment alimentar, PAPPA REALE FRESCA, Cu laptisor de matca proaspat, Pentru vitalitate, 10 Flacoane de 15 ml de la Equilibra

Prezentare generala a suplimentului alimentar Pappa Reale Fresca.

Pappa Reale Fresca este un produs ce se recomanda in cazul persoanelor ce sufera de stari de oboseala, epuizare fizica si mentala, nivel al energiei redus si dificultati in concentrare. Acest supliment alimentar beneficiaza de proprietatile terapeutice ale laptisorului de matca, mierii de albine si vitaminelor, ce sunt incorporate intr-o formula ce ofera organismului revigorare si vitalitate. 

Gratie laptisorului de matca din compozitia sa, Pappa Reale Fresca ofera organismului cei 8 aminoacizi necesari pe care oamenii nu ii pot produce, fiind necesari pentru forjarea proteinelor noi in organism si pentru mentinerea corecta a metabolismului nostru. 


Actiunile benefice oferite in urma administrarii produsului Pappa Reale Fresca:

- Suplimentul alimentar Pappa Reale Fresca ajuta la echilibrarea metabolismului dumneavoastra energetic;
- Pappa Reale Fresca este un adjuvant in ameliorarea starilor de oboseala si redarea vitalitatii corpului;- I
mbunatateste atat sanatatea psihica, cat si cea fizica a organismului;- Produs
ul Pappa Reale Fresca beneficiaza de proprietatile lapisorului de matca, ce poate creste regenerarea celulara, dezvoltarea musculata si creste rezistena osoasa;
- Suplimentul Pappa Reale Fresca este un produs ce se recomanda atat adultilor, cat si copiilor, pentru o buna functionare a capacitatii de concentare;
- Poate ameliora starile de nervozitate, oboseala cronica, apatie sau iritabilitate resimtite la nivelul organismului.

Ingredientele active regasite in cadrul suplimentului Pappa Reale Fresca:

- Vitamina B5 din formula Pappa Reale Fresca contribuie la ameliorarea stresului, anxietatii, poate intari imunitatea si reduce oboseala de la nivelul organismului. Acesta vitamina este capabila sa creeasca rezistenta organismului pentru a indeplini diverse sarcini intr-un mod eficient si sanatos. 

- O alta vitamina din compozitia suplimentului Pappa Reale Fresca este Vitamina B6, ce este de ajutor in ameliorarea unor tulburari emotionale si la imbunatatirea metabolismului dumneavoastra. 

Includerea acestei vitamine in formula produsului Pappa Reale Fresca, ofera acestuia capacitatea de a sustine buna functionare a sistemului nervos si de a ajuta la echilibrarea nivelului de hormoni, care sustine controlul unui numar de activitati si aparitii metabolice in corpul uman.

- Vitamina C prezenta in compozitia suplimentului Pappa Reale Fresca ajuta la oferirea unor proprietati antioxidante organismului si poate sustine o stare generala de bine a organismului, gratie rolului esential in producerea norepinefrinei pe care il poseda.

- Un ingredient benefic al produsului Pappa Reale Fresca este Laptisorul de matca, ce poseda numeroase beneficii asupra organismului, precum scaderea tensiunii arteriale, a inflamatiilor, a colesterolului rau, lupta impotriva imbatranirii premature si imbunatateste circulatia. In plus, prin includerea laptisorului de matca in compozitia produsului Pappa Reale Fresca, acesta ofera efecte antioxidante.

- Pappa Reale Fresca beneficiaza de proprietatile Mierii de albine, aceasta sustinand nivelul de energie al organismului si poate fi un bun adjuvant in imbunatatirea performantelor atletice.

Mod de administrare a produsului Pappa Reale Fresca.

Se recomanda administrarea unei doze de un flacon/zi din cadrul suplimentului Pappa Reale Fresca, de preferat dimineata. Produsul se poate administra diluat in ceai, apa sau suc, ori consumat ca atare. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite