Faunus Plant Ceai Napraznic 90g

Ceai Napraznic 90g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Ceai Napraznic 90g de la Faunus Plant

Ceaiul de Năpraznic contribuie la normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale masculine și feminine și funcționarea normală a sistemului digestiv.Acest produs este recomandat în sterilitate masculină, sterilitate feminină, impotență, frigiditate, hemoragii uterine de diverse etiologii, dismenoree, tumori benigne cu localizări diverse, cancer (uterin, pulmonar, intestinal, mamar ori cu alte localizări), diaree, inflamații ale intestinului, iradiere, sechele după iradiere.

Acest produs este conceput pentru o cură de 12 zile.

Proprietăți: astringent, hemostatic, antimicrobian, diuretic, hipotensiv.

Recomandări: sterilitate masculină, sterilitate feminină, impotență, frigiditate, hemoragii uterine de diverse etiologii, dismenoree, tumori benigne cu localizări diverse, cancer (uterin, pulmonar, intestinal, mamar ori cu alte localizări), diaree, inflamații ale intestinului, iradiere, sechele după iradiere.

Contribuie la: 

  • normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale masculine și feminine 
  • funcționarea normală a sistemului digestiv
  • funcționarea normală a tranzitului intestinal
  • îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului

Ingrediente: Năpraznic (Geranium robertianum) părți aeriene - 100%.

Mod de administrare: Infuzie – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 200ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară. Se bea câte o cană cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. înainte de mese, pe stomacul gol.

Contraindicații: Sarcină, alăptare, alergie la năpraznic.

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală.

Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali.

Produs avizat de SNPMAPS, notificare nr. 8634/2014.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Faunus Plant: Faunus Plant - producator roman de produse fitoterapeutice.Rezultatele pasiunii echipei Faunus Plant  pentru flora meleagurilor autohtone s-au concretizat în ceaiuri, siropuri, tincturi și unguente, destinate ameliorării și tratării unor variate afecțiuni. Ceaiuri compuse si ceaiuri simple sunt preparate după rețete proprii, originale, din plante medicinale si ierburi aromatice cu un efect sinergic ridicat, recomandate pentru ameliorarea diverselor afecțiuni. Tincturi compuse sunt obținute dintr-un amestec de plante, de tipul extractelor hidroalcoolice concentrate, macerate la rece, în serie, potrivit unor formule originale. Magazinul PutereaPlantelor.ro ofera toata gama de produse Faunus Plant. Siropurile sunt realizate din plante cu principii active ridicate, îmbogățite cu uleiuri esențiale pentru o eficiență mărită, recomandate adulților, dar și copiilor.

 

 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite