Forte Pharma Laboratories Forte Rub Bronche sirop 200 ml

Forte Rub Bronche sirop 200 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16360
47,50 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Forte Rub Bronche sirop 200 ml de la Forte Pharma Laboratories

Forte Rub Bronche Sirop 200 ml, Forte Pharma Laboratories

Formula unică, pe bază de N-acetilcysteina, extracte de echinaceea, mușcată, eucalipt, iedera și crom, acționează sinergic în doua faze (una calmantă și una expectorantă) fiind un adjuvant excelent pentru sănătatea cailor respiratorii.

Ideal în reducerea severității și frecvenței problemelor respiratorii, prin stimularea glutationului și subțierea mucusului care se acumulează în canalele bronșice.

Reduce riscurile unui răspuns inflamator anormal al plămânilor și ajuta la regenerarea țesutului pulmonar în episoadele de răceli, guturai, tuse, alergii, bronșită, infecțiile gâtului, congestie nazală, probleme ale sinusurilor,etc.

Are capacitatea de a relaxa căile respiratorii, faciliteaza respirația și reduce tusea, inclusiv cea alergică sau tabagica.

Acționează împotrivă agenților patogeni (bacterii, viruși, etc) inhibând procesul inflamator.

fara zahar

FARA ZAHAR

natural pentru un efect sporit

fabricat in franta

FABRICAT IN FRANTA

cerfiticat la nivel european

efect rapid

FARA SOMNOLENTA

se poate administra si in timpul zilei

doze mari

FORMULA INOVATOARE

compozitie unica pentru un efect rapid

Are capacitatea de a relaxa căile respiratorii, faciliteaza respirația și reduce tusea, inclusiv cea alergică sau tabagica.

Acționează împotrivă agenților patogeni (bacterii, viruși, etc) inhibând procesul inflamator.

Are rol în sinteza glutationului, cel mai important antioxidant al organismului, acționand în interiorul celulelor, ceea ce îl face esențial în menținerea unui sistem imunitar sănătos și în lupta împotriva deteriorării celulare.

Tehnologie de ultimă generație, în două faze: calmantă și expectorantă, ce susțin reducerea manifestărilor asociate ambelor tipuri de tuse (seacă și productivă). Fară zahăr și fară somnolență!

Mod de administrare:

Timp de 5 zile cate 20ml de două ori pe zi, de preferat dimineața și la prânz.

Avertizari:

Acest produs este contraindicat fară aviz medical femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani și  persoanelor hipersensibile la Echinacea , precum și persoanele astmatice, epileptice, hipertensive sau cu antecedente convulsive. A nu se consuma mai mult de 1 lună.

Notificat:

Supliment alimentar  SNPMAPS nr.AA 13844/2020          

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite