Forte Pharma Laboratories Forte Stress 24h 15 comprimate

Forte Stress 24h 15 comprimate

La comanda, in 1 zi

SKU 16355
47,50 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Forte Stress 24h 15 comprimate de la Forte Pharma Laboratories

Forte Stress 24h 15 comprimate, Forte Pharma Laboratories

O formulă de ultima generație ce are la bază 3 extracte vegetale, cu efect puternic adaptogen: rhodiola rosea, ashwaganda și schizandra, alături de l-teanina, magneziu și vitamine din grupul B.

Tehnologie de ultimă generație, cu tablete cu două straturi, ce permit combinarea mai multor produse, ce anterior funcționau doar administrate separat, la intervale de timp diferite.

Susține adaptarea organismului și a psihicului la schimbări de mediu, de temperatură, de ordin hormonal sau în afecțiuni emoționale cum ar fi suprasolicitarea, anxietatea și stresul cotidian.

Are capacitatea de a menține nivelul ideal de serotonină - “hormonul fericirii”, ce asigura un tonus general bun și capacitatea de a socializa și relaționa cu oamenii din jur.

dublu-stra

DUBLU STRAT

cu efect rapid si prelungit pana la 24 ore

fabricat in franta

FABRICAT IN FRANTA

certificat la nivel european

fara dependenta

FARA DEPENDENTA

cu administrare la nevoie sau pe termen lung

doze mari

FORMULA INOVATOARE

plante adaptogene pentru un efect sporit

Protejează sistemul nervos şi susţine funcţionarea normală a acestuia fiind  adjuvant în caz de migrene, atacuri de panică, epuizare nervoasa, tulburări de ritm cardiac, dificultăți de concentrare şi nu în ultimul rând prevenirea unor boli degenerative ale creierului (alzheimer și parkinson).

Reduce cortizolul, hormon asociat stresului, îmbunătățind procesul de gândire și memorare în condiții de stres. Acesta are rolul de a menține o cantitate optima de acetilcolină în creier, susținând procesul de memorare pe termen lung.

Scade activitatea undelor beta care corespund stării obișnuite de veghe, în care atenția noastră este predominant orientată spre acțiuni exterioare, astfel ne putem focusa pe lucrurile importante pentru noi și realizarea obiectivelor. 

Mod de administrare:

1 comprimat pe zi, dimineața împreună cu un pahar mare de apă (200ml). Efectele nu se diminuează o data cu administrarea continuă.

Avertizari:

Copiii sub 12 ani, femeile însarcinate sau care alăptează vor consulta medicul înainte de utilizare. Perosnale care iau alte tratamente antidepresive trebuie să consulte medicul. Consultați medical în cazul consumului de anticoagulante (Schizandra).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social