Forte Pharma Laboratories Forte Stress 24h 15 comprimate

Forte Stress 24h 15 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 16355
47,50 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Forte Stress 24h 15 comprimate de la Forte Pharma Laboratories

Forte Stress 24h 15 comprimate, Forte Pharma Laboratories

Pentru zile senine!

Stresul poate deveni o parte de rutină a vieţii, încât cei care suferă sub acțiunea sa nu-l mai observă şi îl acceptă ca fiind normal. Factorii de stres cronic pot fi: momentele dificile, munca sub presiune, o viata de familie nefericita, probleme financiare prelungite, interviuri, etc.

Dacă nu intervenim cu diferite metode de alinare sau relaxare, stresul cronic poate duce la dureri de cap, stomac deranjat, dureri în piept, tensiune arterială ridicată, insomnie, anxietate, depresie.

Nu întotdeauna organismul se poate descurca într-o astfel de situație si este bine să ii oferim ajutor pentru a reduce nivelul de stres . Forte Stress 24H este ideal în lupta împotriva stresului cu ajutorul extractelor vegetale adaptogene si ale magneziului marin si grupul de vitamine B.

Laboratoarele Forte Pharma promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi, ce permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat, la intervale de timp diferite.

Ingredientele cheie sunt evidentiate vizual prin doua straturi distincte in cadrul tabletei: unul cu efect imediat si altul cu efect prelungit pana la 24 de ore.

Magneziul Marin reprezinta una din cele mai naturale si eficiente surse de magneziu cunoscute si este extras printr-un proces lent si complet natural.

In corpul nostru se gasesc aproximativ 25 de grame de magneziu, fiecare celula din corp are nevoie de el pentru a functiona la capacitate maxima. Magneziul nu este stocat in organism, de aceea trebuie suplimentat zilnic.

In perioadele de suprasolicitare, organismul nostru consuma o cantitate mai mare de magneziu, astfel apare epuizarea, lipsa de concentrare si scaderea performantei la locul de munca.

Vitamina B6 (Piridoxina) – 0.9mg – 64% VNR, este adjuvanta in tulburari neurologice și neuropsihice: somnolență, afectarea memoriei și capacității de concentrare, neuropatie, astenie, si nervozitate.

Vitamina B9 (Acidul folic) - 200µg – 100% VNR, este un nutrient essential si nu se regăsește în mod natural în alimente, ci sub formă de supliment alimentar. Acesta poate preveni apariția demenței și poate ajuta la scăderea declinului cognitiv si prevenirea tulburărilor de dezvoltare neurologică sau emoțională.

Beneficii:

1. Tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi, ce permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat, la intervale de timp diferite.

2. Solutie rapida si eficienta in gestionarea stresului din viata noastra pentru a ne bucura de viata, familie si alte obiective personale si in societate.

3. Creste increderea in sine, mentinand capacitatea de comunicare si socializare.

Mod de administrare:

1 comprimat pe zi, dimineata impreuna cu un pahar mare de apa (200ml). Efectele nu se diminueaza o data cu administrarea continua.

Contraindicatii:

Copiii sub 12 ani, femeile însarcinate sau care alapteaza vor consulta medicul înainte de utilizare. Perosnale care iau alte tratamente antidepresive trebuie sa consulte medicul. Consultati medical in cazul consumului de anticoagulante(Schizandra).

Ingrediente

STRATUL 1 – cu eliberare instant

L-Teanina - 100 mg

L-teanina este un aminoacid ce reduce stresul si anxietatea, contribuie la claritate mentala, stimuleaza secretia de dopamina si serotonina inducand buna dispozitie. Prin cresterea activitatii celulelor gamma-delta T echilibreaza sistemul imunitar.

Aportul de L-teanina stimuleaza undele alfa care sunt asociate cu relaxarea, scazand activitatea undelor beta care corespund starii obisnuite de veghe, in care atentia noastra este predominant orientata spre actiuni exterioare, astfel ne putem focusa pe lucrurile importante pentru noi si realizarea obiectivelor.

Magneziu Marin – 100 mg

Magneziul Marin reprezinta una din cele mai naturale si eficiente surse de magneziu cunoscute si este extras printr-un proces lent si complet natural.

In corpul nostru se gasesc aproximativ 25 de grame de magneziu, fiecare celula din corp are nevoie de el pentru a functiona la capacitate maxima. Magneziul nu este stocat in organism, de aceea trebuie suplimentat zilnic.

In perioadele de suprasolicitare, organismul nostru consuma o cantitate mai mare de magneziu, astfel apare epuizarea, lipsa de concentrare si scaderea performantei la locul de munca.

Vitaminele B1 (1.1 mg- 100% VNR), B2 (1.4mg -100% NNR),

B3 (16mg- 100%VNR), B5(6mg – 100%VNR), B6(0.5mg -36% VNR)

Grupul de vitamine B actioneaza in tandem, dar fiecare are propriile beneficii specifice pentru ameliorarea starilor de stres si suprasolicitare, mentinand capacitatea si energia sistemului nervos.

STRATUL 2 – cu eliberare prelungita

Rhodiola Rosea – 100 mg

In prezent Rhodiola Rosea este unul dintre cei mai cunoscuti adaptogeni, sustinand adaptarea organismului si a psihicului la schimbari de mediu, de temperatura, la modificari de ordin hormonal sau in afectiuni emotionale cum ar fi suprasolicitarea, anxietatea si stresul cotidian.

Principalele substante active din Rhodiola sunt rosavin, rosarin si salidrosida, antioxidanti vegetali, care au ca principala caracteristica capacitatea de a mentine nivelul ideal de serotonina “hormonul fericirii” ce asigura un tonus general bun si capacitatea de a socializa si relationa cu oamenii din jur.

Ashwagandhna (Ginseng indian) – 50 mg

Ashwagandha este una din soluţiile naturale şi eficiente care ne ajuta in abordarea mai multor probleme de sănătate și psihologice care afectează societatea de astăzi.

Ashwagandha protejeaza sistemului nervos şi susţine funcţionarea normală a acestuia fiind adjuvanta in caz de migrene, stres, epuizării nervoase, dificultati de concentrare şi nu în ultimul rând prevenirea unor boli degenerative ale creierului (Alzheimer si Parkinson).

Schizandra – 200 mg

Schizandra reduce cortizolul, hormon asociat stresului, imbunatatind procesul de gandire si memorare in conditii de stres. Acesta are rolul de a mentine o cantitate optima de acetilcolina in creier, sustinand procesul de memorare pe termen lung.

Continutul de vitamine A si C, minerale (crom, fosfor, siliciu, magneziu), acizi grasi cu rol benefic, lignani si polifenoli din fructele de schizandra a asigura o stare de bine intregului organism, fiind adjuvanta in tulburarile de ritm cardiac si afectiunile cardiace corelate cu nivelul crescut de stres.

Magneziu Marin – 66 mg (35% VNR)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite