Probiotic complex 60 capsule Health Nutrition

Probiotic complex 60 capsule Health Nutrition

Disponibil la comanda online

SKU 17228

Pret vechi: 40,00 lei

36,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Probiotice Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Probiotic complex 60 capsule Health Nutrition de la Health Nutrition

Probiotice Complex vizeaza refacerea florei normale, adica popularea cu microbi „buni” a tubului digestiv, in special intestinul subtire si cel gros, segmente cu populatie microbiana bogata in mod fiziologic. De asemenea, pot restabili echilibrul microbian, de exemplu in sindroamele de suprapopulare bacteriana intestinala ce se manifesta prin diaree, balonare, borborisme, flatulenta si crampe abdominale.

Lactobacillus acidophilus: are rol în sinteza vitaminei B și în asimilarea aminoacizilor. De asemenea, unele tipuri de Lactobacillus acidophilus în prezența bilei și a oxigenului reduc nivelul colesterolului, ceea ce îl recomandă și în dieta bolnavilor cardiovasculari. Cancerul colorectal a atins cote alarmante în societatea modernă și de aceea Lactobacillus acidophilus nu ar trebui să lipsească din dieta zilnica.

Lactobacillus rhamnosus: este benefic în prevenirea și tratamentul diferitelor tipuri de diaree, inclusiv a diareei cu rotavirus, atat la copii cat si la adulti. L. rhamnosus poate fi benefic în prevenirea diareei asociate administrarii antibioticelor și a diareei nosocomiale (infectii intraspitalicesti). Lactobacillus rhamnosus poate reduce riscul de diaree a călătorului.

Lactobacillus salivarius: s-a dovedit a fi de folos în ameliorarea flatulenței, in ameliorarea simptomelor la indivizii care suferă de sindrom de colon iritabil.

Streptococcus thermophilus: ajuta persoanele care au intoleranta la lactoză, să digere produsele lactate. Bacteriile descompun lactoza si zahărul din lapte, care pentru persoanele cu intoleranta la lactoză sunt greu de digerat.

Bifidobacterium bifidum: poate reduce șansele de diaree acută și riscul de infecții cu E. coli și contribuie la menținerea homeostazei vaginale. Echilibrul microbian intestinal este important pentru sistemul digestiv al persoanelor. Unii oameni mențin acest echilibru doar prin alimentație, unde alții iau probiotice, care sunt suplimente microbiene. B. bifidum este un microb intestinal important.

Mod de utilizare: Pentru copii de la 12 ani şi adulţi: 1 -2 capsule pe zi în timpul mesei.

Ingrediente/capsulă: Colonii de bacterii (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum), agent de încărcare: fosfat dicalcic, celuloză microcristalină; înveliş capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, agenţi antiaglomeranţi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agent de îngroşare: maltodextrină.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Health Nutrition: Health Nutrition este o companie romaneasca 100% care a aparut din nevoia personala de a avea o calitate a vietii cat mai buna fara a face un efort suplimentar. Compania comercializeaza produse proprii si de import: capsule, pulberi, extracte si sucuri 100% bio. Nutritia corecta este vitala pentru a avea, zi de zi, o stare de bine si o stare de sanatate buna! De ce sa alegi sucurile Bio Health Nutrition? Sunt obtinute prin presare la rece (nu reconstituite din concentrat), sunt 100 % pure, contin ingredient unic, sunt pasteurizate la temperatura joasa, nu contin conservanti, potentiatori de aroma, coloranti sau indulcitori, provin din fructe si plante netratate chimic si nemodificate genetic, sunt certificate Bio atat in Romania cat si in restul Europei. Asigura-ti doza zilnica de vitalitate de care ai nevoie comandand online!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite