Helcor Pharma Probiotix Forte 10ps 1+1 Gratis

Probiotix Forte 10ps 1+1 Gratis
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Probiotix Forte 10ps 1+1 Gratis de la Helcor Pharma

Probiotix Forte 10ps 1+1 Gratis

Beneficii:

  • probiotic cu peste 10 miliarde de bacterii bune in fiecare capsula
  • sustine repopularea florei intestinale
  • recomandat pe tot parcusul tratamentului antibiotic
  • biodisponibilitate superioara datorita capsulei enterosolubile

Indicatii:

Tulpinile de bacterii lactice din Probiotix Forte sustin reechilibrarea microflorei intestinale in:

  • timpul şi dupa tratamentul cu antibiotice,
  • in periode de alimentatie necorespunzatoare,
  • stres sau oboseala,
  • tranzit accelerat
  • caz de intoleranta la lactoza.

Este util ca utilizarea probioticului sa continue inca o saptamana după antibiotic.

Mod de administrare:

Adulți: cate o capsula de 1-3 ori pe zi, de preferat dupa masa, la initierea si pe tot parcursul tratamentului antibiotic la distanta de minim 2 ore fata de acesta.

Nu se recomanda administrarea produsului cu lichide fierbinti sau cu alcool, deoarece acestea ar putea sa scada eficacitatea produsului!

Compozitie:

Contine 7 tulpini si peste 10 miliarde de bacterii bune în fiecare capsula:

  • Lactobacillus acidophilus,
  • Lactobacillus plantarum,
  • Lactobacillus rhamnosus,
  • Lactobacillus casei,
  • Streptococcus thermophilus
  • Bifidobacterium animalis ssp. lactis,
  • Bifidobacterium bifidum

Rolul componentelor:

Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.

In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Aceasta poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice.

In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“. Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.

Un microorganism este considerat probiotic, atunci când prin numeroase studii ştiintifice şi clinice, este demonstrat faptul că oferă numeroase beneficii şi un tranzit intestinal sănătos atât organismului uman, cât şi celui animal. Efectele probioticelor, sunt de regulă determinate de tulpină, motiv pentru care este deosebit de important ca de fiecare dată când achiziţionăm un produs care conţine probiotice, să fim foarte atenţi la tipul de tulpină precizat pe ambalaj. Unele specii de bacterii (ex. E. coli) au anumite tulpini ce sunt în acelaşi timp şi benefice şi nocive.

Pe suprafaţa corpului nostru şi în interior, trăieşte o comunitate de microorganisme ce depăşeşte din punct de vedere numeric cantitatea celulelor organismului uman in raport de 10 la 1. Tractul gastrointestinal inferior este populat de marea majoritate a acestor microorganisme ce formează un veritabil ecosistem ce poartă denumirea de “microbiom intestinal uman”.

O pondere foarte mare a microbiomului intestinal uman este reprezentată de bacterii, dar drojdii şi protozoare sunt deasemenea prezente. Cu toate că este alcătuit din celule non-umane, microbiomul intestinal poate fi considerat un organ uman esenţial. Asemenea inimii sau ficatului, microbiomul intestinal are un rol vital în menţinerea sănătăţii organismului. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Helcor Pharma: AC Helcor Pharma este un producator roman din Baia Mare de medicamente si suplimente alimentare cu o experienta de peste 20 de ani. Portofoliulul companiei include 60 de produse separate in 9 clase terapeutice  pentru tratarea celor mai diverse afectiuni.  Gama de produse Helcor Pharma include , remedii naturiste pentru afectiuni dermatologice, detoxifiere, slabire  sau afectiuni de memorie si sistem nervos precum si antioxidanti si imunostimulatoare. Investitiile in tehnologie si cercetarile din laboratorul Helcor au dus la obtinerea unor produse de calitate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite