Herbagetica Carbune Medicinal Activat 60 cps

Carbune Medicinal Activat 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22260
33,77 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detoxifiere Balonare (meteorism) Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Carbune Medicinal Activat 60 cps de la Herbagetica

Cărbune Medicinal Activat este un produs de înaltă calitate cu cărbune activat din coajă de Nucă de cocos, sursă 100% naturală. Are 100% capacitate de adsorbție a gazelor și toxinelor din tractul digestiv, asigurând o digestie ușoară și înlăturarea stărilor de balonare și flatulența.

Este un produs ușor de administrat fiind sub formă de capsulă ce conține 400 mg cărbune activ obținut din coajă de nucă de cocos.

Beneficiile Carbunelui medicinal activat:

  • Reducerea flatulenței

  • Reducerea balonării

  • Sporirea confortului digestiv

  • Eliminarea toxinelor din organism

  • Curățarea tractului digestiv

  • Filtrarea și curățarea ficatului

  • Reducerea inflamației la nivel intestinal

Cărbunele activat se obține prin arderea cojilor de nuci de cocos la temperaturi foarte mari. Pentru a fi activat, materia obținută prin ardere se încălzește la o temperatură de peste 1000Celsius, fără prezența oxigenului. Acest proces creează milioane de pori pe suprafața cărbunelui. Se numește cărbune activat pentru că are porozitate ridicată și 100% proprietăți de adsorbție.

Cărbunele activat are acțiune de adsorbție. El atrage, captează și reține materiile organice și toxinele la nivel molecular, astfel împiedică acumularea lor în organism. Are capacitatea de a reduce încărcătura toxică a organismului cu mai mult de 60%. Moleculele organice și toxinele din sistemul digestiv sunt adsorbite în porii microscopici de pe suprafața cărbunelui.

Pentru un efect complet produsul Cărbune Medicinal Activat se administrează la nevoie, 3 capsule cu cel puțin 30 de minute înainte de masă și 3 capsule imediat după masă. În acest mod, se vor reduce gazele, flatulența și senzația de balonare.

Cărbunele activat are efect puternic detoxifiant, iar prin proprietățile sale fizice, nu permite ca substanțele sau gazele pe care le reține, să se elibereze înapoi în organism. În același timp, dirijează toxinele captate în afara organismului prin procesele excretorii naturale ale sistemului digestiv.

Cărbunele activat captează și îndepărtează bacteriile, virusurile, fungii, pesticidele, erbicidele, derivatele din mase plastice, toxinele derivate din uree, lichidele și gazele blocate în intestine, molecule de colesterol și bila. Astfel, detoxifică și purifică organismul, reduce balonarea și flatulența, se restaurează funcțiile hepatice și scad valorile de colesterol.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite