STRESS free KIT Herbagetica

STRESS free KIT Herbagetica

Disponibil la comanda online

SKU 22441
82,55 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere STRESS free KIT Herbagetica de la Herbagetica

STRESS free KIT Herbagetica

Reduce stresul metabolic şi psihic, combate anxietatea şi starea de nervozitate, reduce oboseala, îmbunătățește memoria, reglează ciclul menstrual, stabilizează funcţia endocrină.

Adjuvant în : 

  • combaterea stresului şi a depresiei
  • îmbunătăţirea memoriei
  • sporirea energiei creierului
  • susţine adaptarea la stresul psihic şi metabolic
  • reglarea ciclului menstrual
  • stabilizarea funcţiei endocrine

 Contribuie la:

  • reducerea stresului metabolic şi psihic
  • combaterea anxietăţii şi a stării de nervozitate
  • reducerea oboselii
  • creşterea memoriei
  • reglarea ciclului menstrual
  • stabilizarea funcţiei endocrine

Compoziție per 1 capsulă 5-HTP

Extract din semințe de Griffonia simplicifolia, standardizat cu 30% L-5-HTP/L-5-hidroxitriptofan..........335 mg   

Extract 3,5-7:1 din părți aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), standardizat cu 3,5% vitexin.........30 mg   

Magneziu marin standardizat cu 55% Magneziu.........30 mg   

Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C..........30 mg   

Vitamina B6...........10 mg   

Compoziție per 1 capsulă RHODIOLA 3/1

Extract de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide.....400 mg   

Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C............10 mg   

Compoziție per 1 capsulă MAGNEZIU Organic

Magneziu marin  extract standardizat cu 55% Magneziu (furnizând 105,8 mg Magneziu/28% VNR)......192,50 mg  

Drojdie-de-bere uscată şi inactivată  (Saccharomyces cerevisiae)........157,50 mg  

Administrare Rhodiola: 1 capsulă pe zi dimineața                                  

Administrare Magneziu: 2 capsule pe zi la prânz                                   

Administrare 5HTP: 1 capsulă pe zi seara                                   

Precauţii: Nu se cunosc.

Contraindicaţii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, celor care vor să rămână însărcinate sau cele care alăptează.

Rolul componentelor:

Rhodiola rosea, supranumită “rădăcină de aur”, este o plantă remarcabilă, ce conține compuși chimici care au efect: adapogen. Un excelent tonic natural, Rhodiola sporește activitatea bioelectrică a creierului, îmbunătăţeşte memoria și sporește energia creierului.De asemenea, accelerează recuperarea după munca grea, reglează ciclul menstrual și stabilizează funcțiile endocrine.

Studiile efectuate de-a lungul anilor, au demonstrat că adaptarea la stres a organismelor tratate cu Rhodiola, se bazează pe nivelul crescut al unor neurotransmiţători ai creierului, cum ar fi: serotonină și dopamină.

Extractul standardizat în salidrozide 1% conține o serie de reactivi chimici care cresc capacitatea organismului de a se adapta la stresul metabolic (fluctuații de colesterol, glicemie, fluctuații ale tensiunii arteriale, scăderea imunității, disfuncții hormonale), precum și la stresul psihic (scăderea performanței muncii, tulburări de somn, apetit scăzut, iritabilitate, hipertensiune, dureri de cap și oboseală). De asemenea standardizarea cu 3% rozavine, conform cercetărilor științifice, duce la o ameliorare vizibilă a anxietății și stării de nervozitate asociate cu prezența stresului și a tulburărilor sistemului nervos.

În afecțiunile de tulburări hormonale, întâlnite atât la bărbați cât și la femei, Rhodiola Rosea modulează axa hipotalamus, glandele suprarenale și tiroida, prin reglarea nivelului hormonului CTR (cotricotropina), hormonului ACTH (adrenocorticotropină), beta-endorfinelor, catecolaminelor (adrenalină și noradrenalină), al corticosteroizilor (aldosteron, cortizon, DHEA-dehidroepiandrosteron, androgen, progesteron și estrogen). Astfel, s-a dovedit prin studiile efectuate, sporirea fertilității, chiar și pentru cei care au mai încercat tratamente medicamentoase standard înainte.

Griffonia Simplicifolia

Este o plantă foarte bogată în 5-HTP, cu proprietăți de adaptogen, precursor și intermediar metabolic în biosinteza neurotransmițătorul care aigură starea de bine emoțional și senzația de fericire. Administrarea griffoniei crește nivelul de  „hormon al fericirii” și al stării de bine. Administrarea griffoniei crește nivelul de  „hormon al fericirii” și al stării de bine.

Adaptogenii

Sunt substanțe remarcabile, unice în lume, care cresc abililitatea organismului de a se adapta la factori stresori interni și externi și normalizează funcțiile metabolice. Datorită lor, organismul nu mai ajunge în faza de epuizare fizică și psihică datorată stresului și ramâne în faza de adaptare la stres.

Starea de bine general, asigurată de „hormonii fericii”, este responsabilă pentru mai multe aspecte ale sănătății generale, inclusiv pentru un somn odihnitor. Obezitatea, sindromul premenstrual, migrenele, depresia, anxietatea și insomnia au fost asociate cu un nivel redus de hormoni responsabili pentru buna dispoziție. Aceaștia joacă un rol important în controlul nervozității, iritabilității, temperaturii corporale, dispoziției, somnului, vieții sexuale, apetitului și metabolismului, precum și în cazul senzației de vomă. Studiile efectuate au arătat că 5-HTP poate fi benefic în caz de depresie, anxietate și atacuri de panică. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea calității somnului. Vitaminele C şi B6 sunt co-factori importanţi pentru creșterea bidosponibilității a etractului de Griffonia

Vitamina B6

Este de mare ajutor pentru stimularea și creșterea nivelului bunei dispoziții. Are un impact major asupra funcțiilor creierului, ameliorează simtomele depresiei și previne activitatea eratică a creierului. Conform unui studiu publicat în Jurnalul American de Nutriție, o dietă echilibrată unde se iau și suplimente de vitamina B poate fi de mare folos pentru combaterea și ameliorarea depresiei la adulții de vârstă mai înaintată.

Vitamina C

Un sistem imunitar puternic este fundamental pentru sănătatea ta. În cazul în care treci prin perioade în care te simţi lipsit de vlagă, îţi poţi creşte nivelul de energie cu ajutorul vitaminei C. Vitamina C stimulează producţia de energie prin reducerea nivelurilor de carnitină (aminoacid care este responsabil pentru descompunerea grăsimilor în energie).

Passiflora

Frunzele și rădăcinile de Passiflora contin compusi numiti alcaloizi harmala beta-carboline. Acești alcaloizi actionează ca inhibitori naturali ai MAO. Inhibitorii MAO ajută in metabolismul neurotransmițătorilor bunei dispoziții . Acest lucru determină o stare de calm, dar și un sentiment de bine. Passiflora contribuie la reducerea sentimentelor de anxietate și diminuează simptomele stresului prin intensificarea circulației substanțelor chimice de promovare a sentimentului de fericire.

Magneziul

Este un mineral stocat în țesuturile corpului care intervine în numeroase reacții enzimatice intracelulare. El participă la transmiterea neuromusculară a influxului nervos și este deseori considerat drept remediu natural împotriva stresului. Deficitul de magneziu se poate traduce prin anxietate, atacuri de panică, moral scăzut, iritabilitate, dificultăți de concentrare a atenției. Magneziul este un mineral cu puternice efecte de relaxare. Când sistemul nervos central nu primește suficient magneziu, apar manifestări de natură psihologică.

Magneziul natural este un oligoelement esenţial în buna funcţionare a organismului, intervenind în majoritatea proceselor biologice. 

Numele mineralului Magneziu provine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Acest mineral alcalin are un rol extrem de important în dezvoltarea animalelor şi a plantelor, intervenind în foarte multe reacţii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, activităţile enzimatice, excitabilitatea neuromusculară, permeabilitatea celulară, coagularea sanguină etc.

Diferența dintre Magneziul Organic și alte forme de Magneziu:

Diferența între Magneziul de sinteză și cel organic este mare, în primul rând din punctul de vedere al eficienţei terapeutice. Magneziul de sinteză este obținut ca produs secundar în procesele industriale de obținere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice ale Magneziului natural.

Magneziul natural este extras din apa mării, de unde se obţine prin filtrări succesive, rezultând un cocktail de oxid, clorură, sulfat şi hidroxid de magneziu, amestecate în proporţiile lăsate de natură. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvinte organic, Magneziul marin este amestecat cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia-de-bere, al cărei număr impresionant de vitamine din complexul B fac Magneziul asimilabil şi îi dau calităţile terapeutice scontate.

Deficitul de Magneziu în organism:

Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de cap, de stomac, crampele musculare, rigiditatea în zona gâtului. Atunci când există un teren deja sensibil, lipsa Magneziului se manifestă şi prin anxietate, atacuri de panică, nervozitate şi un comportament agitat. Odată cu atacurile de panică şi anxietate pot apărea şi alte simptome mai grave, precum frica de spaţii deschise şi insomnii. Lipsa Magneziului din organism afectează şi sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amorţirea mâinilor şi picioarelor.

Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care bătăile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arterială devine oscilantă, crescând riscul de infarct miocardic.

Uneori, lipsa Magneziului din organism poate determina şi schimbări de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate şi încrezătoare devin tensionate, nervoase si pesimiste. De multe ori, cei care au un nivel scăzut de Magneziu în corp au o poftă foarte mare de ciocolată, iar femeile pot experimenta schimbări ale ciclului menstrual.

Vitamina C

Cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, este un nutrient sigur și eficient. Printre beneficiile sale se numără protejarea organismului împotriva deficiențelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi și chiar împotriva îmbătrânirii pielii. Cantitățile mărite de vitamina C ajută considerabil de mult în situațiile de stres accentuat, când consumul de noradrenalină şi adrenalină este mult mărit. Vitamina C este implicată de asemenea şi în sinteza serotoninei, o substanță responsabilă cu stările de calm, de curaj şi de relaxare, precum şi de apariţia stării de somn.

Vitamina C intervine eficient ca un factor de combatere a oboselii, în special a oboselii cronice. Datorită prezenței Vitaminei C în rețeta produsului Rhodiola Rosea, acesta are capacitatea de a crește puterea de absorbție în corp a tuturor ingredientelor.

STRESS free KIT Herbagetica<\/b><\/p>\n

Reduce stresul metabolic \u015fi psihic, combate anxietatea \u015fi starea de nervozitate, reduce oboseala, \u00eembun\u0103t\u0103\u021be\u0219te memoria, regleaz\u0103 ciclul menstrual, stabilizeaz\u0103 func\u0163ia endocrin\u0103.<\/p>\n

Adjuvant \u00een :\u00a0<\/strong><\/p>\n

    \n
  • combaterea stresului \u015fi a depresiei<\/li>\n
  • \u00eembun\u0103t\u0103\u0163irea memoriei<\/li>\n
  • sporirea energiei creierului<\/li>\n
  • sus\u0163ine adaptarea la stresul psihic \u015fi metabolic<\/li>\n
  • reglarea ciclului menstrual<\/li>\n
  • stabilizarea func\u0163iei endocrine<\/li>\n<\/ul>\n

    \u00a0Contribuie la:<\/strong><\/p>\n

      \n
    • reducerea stresului metabolic \u015fi psihic<\/li>\n
    • combaterea anxiet\u0103\u0163ii \u015fi a st\u0103rii de nervozitate<\/li>\n
    • reducerea oboselii<\/li>\n
    • cre\u015fterea memoriei<\/li>\n
    • reglarea ciclului menstrual<\/li>\n
    • stabilizarea func\u0163iei endocrine<\/li>\n<\/ul>\n

      Compozi\u021bie per 1 capsul\u0103 5-HTP<\/strong><\/p>\n

      Extract din semin\u021be de Griffonia simplicifolia, standardizat cu 30% L-5-HTP\/L-5-hidroxitriptofan..........335 mg\u00a0 \u00a0<\/p>\n

      Extract 3,5-7:1 din p\u0103r\u021bi aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), standardizat cu 3,5% vitexin.........30 mg\u00a0 \u00a0<\/p>\n

      Magneziu marin standardizat cu 55% Magneziu.........30 mg\u00a0 \u00a0<\/p>\n

      Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C..........30 mg\u00a0 \u00a0<\/p>\n

      Vitamina B6...........10 mg\u00a0 \u00a0<\/p>\n

      Compozi\u021bie per 1 capsul\u0103 RHODIOLA 3\/1<\/strong><\/p>\n

      Extract de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine \u0219i 1% salidrozide.....400 mg\u00a0 \u00a0<\/p>\n

      Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C............10 mg\u00a0 \u00a0<\/p>\n

      Compozi\u021bie per 1 capsul\u0103 MAGNEZIU Organic<\/strong><\/p>\n

      Magneziu marin\u00a0 extract standardizat cu 55% Magneziu (furniz\u00e2nd 105,8 mg Magneziu\/28% VNR)......192,50 mg\u00a0\u00a0<\/p>\n

      Drojdie-de-bere uscat\u0103 \u015fi inactivat\u0103\u00a0 (Saccharomyces cerevisiae)........157,50 mg\u00a0\u00a0<\/p>\n

      Administrare Rhodiola:<\/strong> 1 capsul\u0103 pe zi diminea\u021ba\u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 <\/span>\u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0\u00a0<\/p>\n

      Administrare Magneziu:<\/strong> 2 capsule pe zi la pr\u00e2nz\u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 <\/span>\u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0\u00a0<\/p>\n

      Administrare 5HTP:<\/strong> 1 capsul\u0103 pe zi seara\u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 <\/span>\u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0\u00a0<\/p>\n

      Precau\u0163ii:<\/strong> Nu se cunosc.<\/p>\n

      Contraindica\u0163ii:<\/strong> A nu se administra copiilor mici, femeilor \u00eens\u0103rcinate, celor care vor s\u0103 r\u0103m\u00e2n\u0103 \u00eens\u0103rcinate sau cele care al\u0103pteaz\u0103.<\/p>\n

      Rolul componentelor:<\/strong><\/p>\n

      Rhodiola rosea<\/strong>, supranumit\u0103 \u201cr\u0103d\u0103cin\u0103 de aur\u201d, este o plant\u0103 remarcabil\u0103, ce con\u021bine compu\u0219i chimici care au efect: adapogen. Un excelent tonic natural, Rhodiola spore\u0219te activitatea bioelectric\u0103 a creierului, \u00eembun\u0103t\u0103\u0163e\u015fte memoria \u0219i spore\u0219te energia creierului.De asemenea, accelereaz\u0103 recuperarea dup\u0103 munca grea, regleaz\u0103 ciclul menstrual \u0219i stabilizeaz\u0103 func\u021biile endocrine.<\/p>\n

      Studiile efectuate de-a lungul anilor, au demonstrat c\u0103 adaptarea la stres a organismelor tratate cu Rhodiola, se bazeaz\u0103 pe nivelul crescut al unor neurotransmi\u0163\u0103tori ai creierului, cum ar fi: serotonin\u0103 \u0219i dopamin\u0103.<\/p>\n

      Extractul standardizat \u00een salidrozide 1% con\u021bine o serie de reactivi chimici care cresc capacitatea organismului de a se adapta la stresul metabolic (fluctua\u021bii de colesterol, glicemie, fluctua\u021bii ale tensiunii arteriale, sc\u0103derea imunit\u0103\u021bii, disfunc\u021bii hormonale), precum \u0219i la stresul psihic (sc\u0103derea performan\u021bei muncii, tulbur\u0103ri de somn, apetit sc\u0103zut, iritabilitate, hipertensiune, dureri de cap \u0219i oboseal\u0103). De asemenea standardizarea cu 3% rozavine, conform cercet\u0103rilor \u0219tiin\u021bifice, duce la o ameliorare vizibil\u0103 a anxiet\u0103\u021bii \u0219i st\u0103rii de nervozitate asociate cu prezen\u021ba stresului \u0219i a tulbur\u0103rilor sistemului nervos.<\/p>\n

      \u00cen afec\u021biunile de tulbur\u0103ri hormonale, \u00eent\u00e2lnite at\u00e2t la b\u0103rba\u021bi c\u00e2t \u0219i la femei, Rhodiola Rosea moduleaz\u0103 axa hipotalamus, glandele suprarenale \u0219i tiroida, prin reglarea nivelului hormonului CTR (cotricotropina), hormonului ACTH (adrenocorticotropin\u0103), beta-endorfinelor, catecolaminelor (adrenalin\u0103 \u0219i noradrenalin\u0103), al corticosteroizilor (aldosteron, cortizon, DHEA-dehidroepiandrosteron, androgen, progesteron \u0219i estrogen). Astfel, s-a dovedit prin studiile efectuate, sporirea fertilit\u0103\u021bii, chiar \u0219i pentru cei care au mai \u00eencercat tratamente medicamentoase standard \u00eenainte.<\/p>\n

      Griffonia Simplicifolia<\/strong><\/p>\n

      Este o plant\u0103 foarte bogat\u0103 \u00een 5-HTP, cu propriet\u0103\u021bi de adaptogen, precursor \u0219i intermediar metabolic \u00een biosinteza neurotransmi\u021b\u0103torul care aigur\u0103 starea de bine emo\u021bional \u0219i senza\u021bia de fericire. Administrarea griffoniei cre\u0219te nivelul de\u00a0 \u201ehormon al fericirii\u201d \u0219i al st\u0103rii de bine. Administrarea griffoniei cre\u0219te nivelul de\u00a0 \u201ehormon al fericirii\u201d \u0219i al st\u0103rii de bine.<\/p>\n

      Adaptogenii<\/strong><\/p>\n

      Sunt substan\u021be remarcabile, unice \u00een lume, care cresc abililitatea organismului de a se adapta la factori stresori interni \u0219i externi \u0219i normalizeaz\u0103 func\u021biile metabolice. Datorit\u0103 lor, organismul nu mai ajunge \u00een faza de epuizare fizic\u0103 \u0219i psihic\u0103 datorat\u0103 stresului \u0219i ram\u00e2ne \u00een faza de adaptare la stres.<\/p>\n

      Starea de bine general, asigurat\u0103 de \u201ehormonii fericii\u201d, este responsabil\u0103 pentru mai multe aspecte ale s\u0103n\u0103t\u0103\u021bii generale, inclusiv pentru un somn odihnitor. Obezitatea, sindromul premenstrual, migrenele, depresia, anxietatea \u0219i insomnia au fost asociate cu un nivel redus de hormoni responsabili pentru buna dispozi\u021bie. Acea\u0219tia joac\u0103 un rol important \u00een controlul nervozit\u0103\u021bii, iritabilit\u0103\u021bii, temperaturii corporale, dispozi\u021biei, somnului, vie\u021bii sexuale, apetitului \u0219i metabolismului, precum \u0219i \u00een cazul senza\u021biei de vom\u0103. Studiile efectuate au ar\u0103tat c\u0103 5-HTP poate fi benefic \u00een caz de depresie, anxietate \u0219i atacuri de panic\u0103. De asemenea, contribuie la \u00eembun\u0103t\u0103\u021birea calit\u0103\u021bii somnului. Vitaminele C \u015fi B6 sunt co-factori importan\u0163i pentru cre\u0219terea bidosponibilit\u0103\u021bii a etractului de Griffonia<\/p>\n

      Vitamina B6<\/strong><\/p>\n

      Este de mare ajutor pentru stimularea \u0219i cre\u0219terea nivelului bunei dispozi\u021bii. Are un impact major asupra func\u021biilor creierului, amelioreaz\u0103 simtomele depresiei \u0219i previne activitatea eratic\u0103 a creierului. Conform unui studiu publicat \u00een Jurnalul American de Nutri\u021bie, o diet\u0103 echilibrat\u0103 unde se iau \u0219i suplimente de vitamina B poate fi de mare folos pentru combaterea \u0219i ameliorarea depresiei la adul\u021bii de v\u00e2rst\u0103 mai \u00eenaintat\u0103.<\/p>\n

      Vitamina C<\/strong><\/p>\n

      Un sistem imunitar puternic este fundamental pentru s\u0103n\u0103tatea ta. \u00cen cazul \u00een care treci prin perioade \u00een care te sim\u0163i lipsit de vlag\u0103, \u00ee\u0163i po\u0163i cre\u015fte nivelul de energie cu ajutorul vitaminei C. Vitamina C stimuleaz\u0103 produc\u0163ia de energie prin reducerea nivelurilor de carnitin\u0103 (aminoacid care este responsabil pentru descompunerea gr\u0103similor \u00een energie).<\/p>\n

      Passiflora<\/strong><\/p>\n

      Frunzele \u0219i r\u0103d\u0103cinile de Passiflora contin compusi numiti alcaloizi harmala beta-carboline. Ace\u0219ti alcaloizi actioneaz\u0103 ca inhibitori naturali ai MAO. Inhibitorii MAO ajut\u0103 in metabolismul neurotransmi\u021b\u0103torilor bunei dispozi\u021bii . Acest lucru determin\u0103 o stare de calm, dar \u0219i un sentiment de bine. Passiflora contribuie la reducerea sentimentelor de anxietate \u0219i diminueaz\u0103 simptomele stresului prin intensificarea circula\u021biei substan\u021belor chimice de promovare a sentimentului de fericire.<\/p>\n

      Magneziul<\/strong><\/p>\n

      Este un mineral stocat \u00een \u021besuturile corpului care intervine \u00een numeroase reac\u021bii enzimatice intracelulare. El particip\u0103 la transmiterea neuromuscular\u0103 a influxului nervos \u0219i este deseori considerat drept remediu natural \u00eempotriva stresului. Deficitul de magneziu se poate traduce prin anxietate, atacuri de panic\u0103, moral sc\u0103zut, iritabilitate, dificult\u0103\u021bi de concentrare a aten\u021biei. Magneziul este un mineral cu puternice efecte de relaxare. C\u00e2nd sistemul nervos central nu prime\u0219te suficient magneziu, apar manifest\u0103ri de natur\u0103 psihologic\u0103.<\/p>\n

      Magneziul natural este un oligoelement esen\u0163ial \u00een buna func\u0163ionare a organismului, intervenind \u00een majoritatea proceselor biologice.\u00a0<\/p>\n

      Numele mineralului Magneziu provine din limba greac\u0103, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Acest mineral alcalin are un rol extrem de important \u00een dezvoltarea animalelor \u015fi a plantelor, intervenind \u00een foarte multe reac\u0163ii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, gr\u0103similor \u015fi proteinelor, activit\u0103\u0163ile enzimatice, excitabilitatea neuromuscular\u0103, permeabilitatea celular\u0103, coagularea sanguin\u0103 etc.<\/p>\n

      Diferen\u021ba dintre Magneziul Organic \u0219i alte forme de Magneziu:<\/p>\n

      Diferen\u021ba \u00eentre Magneziul de sintez\u0103 \u0219i cel organic este mare, \u00een primul r\u00e2nd din punctul de vedere al eficien\u0163ei terapeutice. Magneziul de sintez\u0103 este ob\u021binut ca produs secundar \u00een procesele industriale de ob\u021binere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism \u0219i nu are dec\u00e2t o parte dintre efectele terapeutice ale Magneziului natural.<\/p>\n

      Magneziul natural este extras din apa m\u0103rii, de unde se ob\u0163ine prin filtr\u0103ri succesive, rezult\u00e2nd un cocktail de oxid, clorur\u0103, sulfat \u015fi hidroxid de magneziu, amestecate \u00een propor\u0163iile l\u0103sate de natur\u0103. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvinte organic, Magneziul marin este amestecat cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia-de-bere, al c\u0103rei num\u0103r impresionant de vitamine din complexul B fac Magneziul asimilabil \u015fi \u00eei dau calit\u0103\u0163ile terapeutice scontate.<\/p>\n

      Deficitul de Magneziu \u00een organism:<\/strong><\/p>\n

      Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de cap, de stomac, crampele musculare, rigiditatea \u00een zona g\u00e2tului. Atunci c\u00e2nd exist\u0103 un teren deja sensibil, lipsa Magneziului se manifest\u0103 \u015fi prin anxietate, atacuri de panic\u0103, nervozitate \u015fi un comportament agitat. Odat\u0103 cu atacurile de panic\u0103 \u015fi anxietate pot ap\u0103rea \u015fi alte simptome mai grave, precum frica de spa\u0163ii deschise \u015fi insomnii. Lipsa Magneziului din organism afecteaz\u0103 \u015fi sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amor\u0163irea m\u00e2inilor \u015fi picioarelor.<\/p>\n

      Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care b\u0103t\u0103ile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arterial\u0103 devine oscilant\u0103, cresc\u00e2nd riscul de infarct miocardic.<\/p>\n

      Uneori, lipsa Magneziului din organism poate determina \u015fi schimb\u0103ri de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate \u015fi \u00eencrez\u0103toare devin tensionate, nervoase si pesimiste. De multe ori, cei care au un nivel sc\u0103zut de Magneziu \u00een corp au o poft\u0103 foarte mare de ciocolat\u0103, iar femeile pot experimenta schimb\u0103ri ale ciclului menstrual.<\/p>\n

      Vitamina C<\/strong><\/p>\n

      Cunoscut\u0103 \u0219i sub denumirea de acid ascorbic, este un nutrient sigur \u0219i eficient. Printre beneficiile sale se num\u0103r\u0103 protejarea organismului \u00eempotriva deficien\u021belor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi \u0219i chiar \u00eempotriva \u00eemb\u0103tr\u00e2nirii pielii. Cantit\u0103\u021bile m\u0103rite de vitamina C ajut\u0103 considerabil de mult \u00een situa\u021biile de stres accentuat, c\u00e2nd consumul de noradrenalin\u0103 \u015fi adrenalin\u0103 este mult m\u0103rit. Vitamina C este implicat\u0103 de asemenea \u015fi \u00een sinteza serotoninei, o substan\u021b\u0103 responsabil\u0103 cu st\u0103rile de calm, de curaj \u015fi de relaxare, precum \u015fi de apari\u0163ia st\u0103rii de somn.<\/p>\n

      Vitamina C intervine eficient ca un factor de combatere a oboselii, \u00een special a oboselii cronice. Datorit\u0103 prezen\u021bei Vitaminei C \u00een re\u021beta produsului Rhodiola Rosea, acesta are capacitatea de a cre\u0219te puterea de absorb\u021bie \u00een corp a tuturor ingredientelor.<\/p>","description_short":"

      STRESS free KIT Herbagetica<\/b><\/p>\n

      Reduce stresul metabolic \u015fi psihic, combate anxietatea \u015fi starea de nervozitate, reduce oboseala, \u00eembun\u0103t\u0103\u021be\u0219te memoria, regleaz\u0103 ciclul menstrual, stabilizeaz\u0103 func\u0163ia endocrin\u0103.<\/p>","available_now":"","available_later":"","id":6391,"id_product":6391,"out_of_stock":2,"new":0,"id_product_attribute":"0","quantity_wanted":1,"extraContent":[{"title":"Recenzii<\/span> (0)<\/span>","content":"\n

      \n\n
      \n
      \n\n
      \n
      Nicio recenzie<\/div>\n <\/div>\n\n
      \n
      \n<\/div>\n\n\n\n\n\n<\/div>\n\n
      \n
      \n
      \n
      \n
      \n Scrie recenzia ta<\/span>\n
      \n\n
      \n <\/div>\n\n\n
      \n\n \n\n
      \n
      \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n
      \n
      \n \n <\/div>\n <\/div>\n\n
      \n
      \n \n <\/div>\n <\/div>\n\n
      \n
      \n
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite