Baton energizant BIO Buddha cu sfecla rosie, quinoa si afine Iswari 35g

Baton energizant BIO Buddha cu sfecla rosie, quinoa si afine Iswari 35g

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19496
15,51 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Suplimente nutritive Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Baton energizant BIO Buddha cu sfecla rosie, quinoa si afine Iswari 35g de la Iswari

Batoanele energetice bio Buddha de la Iswari sunt bogate in substante nutritive si calorii, deci sunt perfecte pentru a-ti oferi un plus de energie inainte de exercitiile fizice sau chiar pentru a va potoli foamea intre mese, oferind organismului un aliment pe baza de plante.

Acest produs este o optiune practica si convenabila pentru o gustare, in special pentru cei care doresc sa-si asigure sau sa-si sporeasca consumul regulat de nuci si seminte, o categorie de alimente bogate in minerale si antioxidanti, care datorita prezentei grasimilor nesaturate, contribuie la sanatatea sistemului cardiovascular, inlocuind grasimile saturate, prezente in special in produsele de origine animala.

ARE CONTINUT MARE DE GRaSIMI NESATURATE - Datorita continutului ridicat de nuci, in special alune si migdale. ESTE SATIOS sI ENERGETIC - Datorita amestecului perfect echilibrat intre zaharul din curmal si fibrele prezente in nuci, seminte si hrisca, cu scopul de a elibera constant energie, dupa consumarea unui baton.

ESTE POTRIVIT PENTRU ORICINE. ESTE INDICAT PENTRU CELIACI - Deoarece toate produsele Iswari sunt fara gluten. ESTE INDICAT PENTRU VEGANI - Deoarece toate produsele Iswari sunt produse 100% din plante.

Compozitie: Curmale*, migdale*, quinoa* 6%, seminte de floarea soarelui*, hrisca*, sirop de agave*, pulbere de sfecla rosie* 3%, ulei de masline extravirgin* si aroma naturala de afine* 0.05%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urma de alte nuci si seminte de susan. Poate sa contina in mod ocazional bucati de nuci, coji sau samburi de fructe.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1588kj/379kcal, grasimi 14g din care acizi grasi saturati 1g, carbohidrati 51g din care zaharuri 41g, fibre 7.9g, proteine 8.2g, sare 0.03g.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite