Fermented True Adaptogens 560mg cu Ginseng, Ashwagandha, Busuioc Sfant si Rhodiola 60cps LIVING NUTRITION

Fermented True Adaptogens 560mg cu Ginseng, Ashwagandha, Busuioc Sfant si Rhodiola 60cps LIVING NUTRITION

Disponibil la comanda online

SKU 21487
180,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fermented True Adaptogens 560mg cu Ginseng, Ashwagandha, Busuioc Sfant si Rhodiola 60cps LIVING NUTRITION de la Living Nutrition

Este un supliment formulat pentru a promova echilibrul si armonia in corp. Acestia contin o combinatie de plante adaptogene bioactive, inclusiv ginseng rosu, ashwagandha, busuioc sfant si rhodiola, care au fost fermentate cu kefir-kombucha pentru a imbunatati biodisponibilitatea si pentru a crea un profil nutritiv imbunatatit.

De ce sa alegi Organic fermented True Adaptogens:

  • Ingredientele principale: Ginsengul rosu fermentat, ashwagandha fermentata, busuiocul sfant fermentat si rhodiola fermentata.
  • Ingredientele sunt certificate organic.
  • Capsula folosita este din celuloza vegetala (hidroxipropil metilceluloza).
  • Procesul de fermentare cu kefir-kombucha creste biodisponibilitatea ingredientelor si adauga compusi activi de spectru complet, inclusiv antioxidanti, biotici si alti fitochimici.
  • Fiecare portie (2 capsule) furnizeaza 560 mg de complex de plante adaptogene.
  • Acesti adaptogeni sustin nivelurile sanatoase de energie si imbunatatesc rezilienta la stres.
  • Este un produs 100% organic, natural si vegan.

Ginsenozidele sunt principalele ingrediente bioactive din ginseng si au fost cercetate pentru beneficiile lor asupra vaselor de sange si tesuturilor.

Ashwagandha este o alegere populara, uneori numita "ginseng indian" si este bogata in withanolide.

Busuiocul sfant contine compusi benefici, inclusiv eugenol, acid ursolic si acid rosmarinic. Este, de asemenea, o sursa buna de carotenoizi, minerale precum fierul, calciul si zincul si vitamina C.

Radacina de rhodiola contine 140 de constituenti activi impresionanti, cei mai puternici fiind rozavina si salidrozida.

Secretul acestui complex de plante consta in fermentarea speciala cu kefir-kombucha, care creste biodisponibilitatea ingredientelor in mod natural. Acesta creeaza un profil nutritiv imbunatatit cu compusi activi de spectru complet, inclusiv antioxidanti, biotici si alti fitochimici. Este un supliment natural din alimente integrale, fara adaosuri.

Ingrediente: hidroxipropilmetilceluloza (capsula) vegetala,complex Kefir-Kombucha fermentat - Ashwagandha (pudra de radacina de Withania somnifera) 140mg, Busuioc-sfant (pudra din frunza de Ocimum sanctum), Ginseng (pudra din radacina de Panax ginseng) 140mg, Rhodiola (pudra din radacina de Rhodiola rosea) 140mg.

Mod de administrare:  adulti: 1 capsula de 2 ori/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicatii: Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la oricare dintre componente se poate face la recomandarea consultantului de specialitate.

Atentie! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatura mai mica de 30° C. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se folosi daca sigiliul de siguranta este deteriorat sau lipseste.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite