Organic Fermented SIBO GO 700 mg cu oregano, usturoi si cimbru cu efect antimicrobial, 60 capsule, Living Nutrition

Organic Fermented SIBO GO 700 mg cu oregano, usturoi si cimbru cu efect antimicrobial, 60 capsule, Living Nutrition

Disponibil la comanda online

SKU 21486
165,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Organic Fermented SIBO GO 700 mg cu oregano, usturoi si cimbru cu efect antimicrobial, 60 capsule, Living Nutrition de la Living Nutrition

Organic Fermented SIBO GO 700 mg cu oregano, usturoi si cimbru cu efect antimicrobial, 60 capsule, Living Nutrition

SIBO-Go este un supliment formulat pentru a sustine un microbiom intestinal sanatos si echilibrat. Contine o combinatie de plante bioactive, inclusiv usturoi, oregano, cimbru si cuisoare, care au fost fermentate cu kefir-kombucha pentru a creste biodisponibilitatea si pentru a crea un profil nutritiv imbunatatit.

De ce sa alegi SIBO-Go:

Ingredientele principale: Usturoiul fermentat, oregano fermentat, cimbrul fermentat si cuisoarele fermentate.

Ingredientele sunt certificate organic.

Capsula folosita este din celuloza vegetala (hidroxipropil metilceluloza).

Procesul de fermentare cu kefir-kombucha imbunatateste conversia compusilor activi din usturoi si conserva compusii cheie din oregano, cimbru si cuisoare.

Fiecare portie (2 capsule) furnizeaza 600 mg de complex SIBO-Go.

Acest supliment sustine digestia sanatoasa si formarea unei flore intestinale echilibrate.

Este un produs 100% organic, natural, fara gluten si vegan.

INGREDIENTE

Capsula din celuloza vegetala (hidroxipropil metilceluloza), usturoi fermentat (bulb de Allium sativum), oregano fermentat (frunza de Origanum vulgare), cimbru fermentat (parti aeriene de Thymus vulgaris), cuisoare fermentate (boboci de Syzygium aromaticum)

*Ingrediente certificate organic

 

Compusi activi:

Fermentarea imbunatateste conversia compusului specific al usturoiului, alicina, in forma sa activa: S-aliil cisteina (SAC). Oregano si cimbrul au in comun anumite compusi cheie, inclusiv carvacrol, un fenol important, precum si timol. Cimbrul contine si terpene, flavonoide si saponine, toate fiind pastrate in sinergie prin procesul de fermentare. Cuisoarele sunt un condiment iute, avand ca principal fitochimic eugenolul.

Living Nutrition Organic Fermented SIBO-Go

Secretul acestui complex de plante consta in fermentarea speciala cu kefir-kombucha, care creste biodisponibilitatea ingredientelor in mod natural. Acesta creeaza un profil nutritiv imbunatatit cu compusi activi de spectru complet, inclusiv antioxidanti, biotici si alti fitochimici. Este un supliment natural din alimente integrale, fara adaosuri.

2 capsule furnizeaza:

Prin fermetare cu kefir-kombucha

Usturoi organic fermentat (bulb de Allium sativum) - 150 mg

Oregano organic fermentat (frunza de Origanum vulgare) - 150 mg

Cimbru organic fermentat (parti aeriene de Thymus vulgaris) - 150 mg

Cuisoare organic fermentate (boboci de Syzygium aromaticum) - 150 mg

Fiecare capsula contine complexul organic SIBO-Go fermentat pentru o perioada extinsa cu procesul de kefir-kombucha, apoi uscat prin liofilizare pentru a conserva toti nutrientii unici. Ulterior, este incapsulat intr-o capsula de tapioca organica fermentata, facand aceasta formula unica 100% organica atat in interior, cat si in exterior.

ADMINISTRARE:

Adulti: Modul de administrare recomandat pentru adulti este de a lua 1 capsula de doua ori pe zi, cu alimente. Capsulele pot fi deschise si adaugate in bauturi sau alimente. Este recomandat sa evitati administrarea impreuna cu alimente sau bauturi fierbinti, care pot afecta substantele nutritive delicate.

Aceasta formula fermentata combina plante considerate clasice in traditia medicinala si culinara, folosite de mii de ani pentru beneficiile lor puternice si cu spectru larg antimicrobian.

Este un supliment ideal de adaugat in regimul tau, usor de digerat si cu biotice naturale pentru sustinerea optima a microbiomului.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite