Probiotice Fermentate pentru Protejarea Mucoasei Intestinale 700mg Your Flora Terrain 60cps LIVING NUTRITION

Probiotice Fermentate pentru Protejarea Mucoasei Intestinale 700mg Your Flora Terrain 60cps LIVING NUTRITION

Disponibil la comanda online

SKU 21484
145,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Flora intestinala (refacere) Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Probiotice Fermentate pentru Protejarea Mucoasei Intestinale 700mg Your Flora Terrain 60cps LIVING NUTRITION de la Living Nutrition

Simbioticul Flora Terrain este un supliment alimentar formulat pentru a ajuta la mentinerea sanatoasa a florei digestive. Acesta contine o combinatie de plante organice, aloe vera si ulm alunecos, care au rolul de a calma si regla tractul gastrointestinal si de a proteja mucoasa intestinala.

Fundatia simbioticului este realizata din soia organica fermentata si incoltita, care serveste drept aliment pentru peste 100 de specii de microorganisme benefice. Ulmul alunecos si aloe vera sunt plante recunoscute pentru proprietatile lor racoritoare si emoliente, care pot contribui la echilibrarea acidului gastric si la calmarea tractului gastrointestinal inflamat.

Simbioticul Flora Terrain este un produs convenabil si nu necesita refrigerare, fiind potrivit pentru utilizare la serviciu, in vacanta sau in perioadele de calatorie.Fermentat cu kefir-kombucha depaseste conceptul de probiotice. El creeaza un ecosistem natural si divers, continand peste 100 de tulpini de microorganisme benefice si substante nutritive pentru a hrani microflora digestiva.

Flora Terrain este o sinergie vie de bacterii benefice, enzime, nutrienti si plante, creat in mod natural prin procesul de fermentare kefir-kombucha unic si apoi uscata prin liofilizare pentru a conserva toti nutrientii. Mai apoi, este combinat cu pudre organice de aloe vera si ulm alunecos si incapsulat intr-o capsula organica de tapioca fermentata, facand-l 100% organic in interior si in exterior.

Ingrediente: Complexul kefir-kombucha fermentata - Soia (pudra din boabe de Glycine max) 300mg, Aloe (suc din frunze de Aloe barbandensis) 200mg, Ulm-rosu (pudra din scoarta de Ulmus rubra) 200mg, hidroxipropilmetilceluloza (capsula) vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Se poate creste la 2 capsule de 2 ori/zi. Este recomandat sa se ia capsulele cu un pahar plin de apa pentru beneficii complete. In cazul in care suferiti de reflux sau indigestie acida, capsulele pot fi deschise si amestecate cu apa pentru a ajuta la protejarea esofagului. Evitati administrarea impreuna cu alimente sau bauturi fierbinti, care pot afecta substantele nutritive delicate.

Contraindicatii: Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la oricare dintre componente se poate face la recomandarea consultantului de specialitate.

Atentie! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatura mai mica de 30° C. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se folosi daca sigiliul de siguranta este deteriorat sau lipseste.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite