Medica Cell-Brain® (GABA) 60cps

Cell-Brain® (GABA) 60cps

Disponibil la comanda online

SKU 20604
31,26 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cell-Brain® (GABA) 60cps de la Medica

Cell-Brain® (GABA) 60cps Medica

Excelent neurotonic, imbunatateste capacitatea de memorare, mai ales la persoanele de varsta a treia. Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.

Ingrediente/capsula: GABA/ acid gama-aminobutiric – 200 mg; capsula: gelatina; Amrita – 50 mg; pulbere din frunze de Ginkgo biloba – 30 mg; ALA/acid alfa lipoic – 25 mg; fosfatidilserina 20% (din lecitina din soia) – 25 mg; pulbere din germeni de grau (Triticum aestivum) – 10 mg; vitamina B6/clorhidrat de piridoxina – 1.4 mg/ 100% VNR (Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011)*; extract apos 1:1 din: maltodextrina, otet de kombucha**(37,5%), polen (9%), miere (7,5%); **apa filtrata microbiologic, zahar, cultura de kombucha – 10%, otet de mere – 10%, pulberi din plante: frunze de Ceai verde/ Camellia sinensis – 0,4%; radacina de Ghimbir/Zingiber officinale – 0,07%; boabe de Piper-negru/ Piper nigrum – 0,07%; frunze de Busuioc/Ocimum basilicum – 0,07%;

*furnizeaza 1.4 mg Vitamina B6/ 100% VNR/Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Mod de utilizare: 1 cps x 3/zi, inainte de mese cu o jumatate de ora, cu un pahar de apă Pi sau apa plată, pana la restabilirea confortului.

Contraindicatii: Contraindicat persoanelor alergice la soia, produse apicole sau la oricare dintre componentele produsului!

Atentie! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zlinic.

A se pastra ferit de lumina, caldura si umiditate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite