Ciubotica cucului 60cps Medica

Ciubotica cucului 60cps Medica

Disponibil la comanda online

SKU 20591
21,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tuse Bronsita Imunitate Hipercolesterolemie Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ciubotica cucului 60cps Medica de la Medica

Ciubotica cucului capsule , cu multiple beneficii, prezinta un continut bogat in: vitamina C beta-caroten, potasiu, calciu, sodiu salicilati, Ciubotica cucului capsule beneficii ajuta la intarirea sistemului imunitar, prin proprietatile sale antioxidante scad nivelul colesterolului . efecte expectorante; diuretic natural sedativ, efect antispastic, sudorific, calmant, cicatrizant, fluidificator al secretiilor bronhice, emolient.

Compozitie: pulbere din Ciubotica cucului ( Primula officinalis ) 0,250g/ capsula

Mod de administrare: 1cps. x 3/zi, inainte de mese , cu un pahar de apa plata, pe o perioada de 1 luna, in cure de mai multe ori pe an. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite