Medica Curmal rosu Ziziphy, 200cps

Curmal rosu Ziziphy, 200cps

Disponibil la comanda online

SKU 20600
63,77 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Curmal rosu Ziziphy, 200cps de la Medica

Curmal rosu Ziziphy, 200cps Medica

Principiile active din curmalul rosu determină o mai bună dilatare și irigare cu sânge a corpilor cavernoși (formațiuni a căror dilatare determină instalarea erecției), ceea ce atrage după sine o îmbunătățire a dinamicii și a performanțelor sexuale. Tonic general.

Ingrediente: pulbere de curmal rosu (Ziziphus jujuba) – 190 mg/cps. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului!

Asocieri: Tonic Sexual: - pentru ea: Feminin - pentru el: Masculin - pentru cuplu: Royal Tonic Potent Vasodilatator: Ginkgobil Tonic General

Administrare: 1-2 cps x 2/zi (dimineața și prânz), înainte de mese, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 3 luni. Efectul se instalează după câteva zile sau 2-3 săptămâni, în funcție de organism.

Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite