Medica Galega 3xBiotics 40cps

Galega 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 20634
62,38 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Galega 3xBiotics 40cps de la Medica

Lactation, Metabolism & Microbiome Plantă medicinală europeană, numită și „Ciumarea” sau „Liliac francez”, ce s-a remarcat prin creșterea lactației la caprine, de unde și denumirea de „Ruda caprei”. Ea este în principal cunoscută ca sursă naturală de obținere a medicamentului metformin utilizat de sute de milioane de oameni cu diabet zaharat de tip II (reprezintă 95%25 din formele de diabet). Galega Officinalis conține substanțele: galegina, hidroxigalegina, guanidine, quercitine, cu rol în stimularea secreției de insulină și scăderea glicemiei.

Are și efect hepatoprotector, de scădere a tensiunii arteriale (datorat vasodilatației și efectului diuretic); în plus intervine în scăderea greutății prin suprimarea apetitului cât și creșterea arderii grăsimilor corporale; prezintă un puternic efect de împiedicare a formării și multiplicării celulelor canceroase.

Administrată la lăuze stimulează secreția de prolactină, crescând secreția lactată a mamei. Asocierea cu Amrita (polenul fermentat în culturi SCOBY, bogat în polifenoli și probiotice) duce la un efect sinergic de influențare a microbiomului intestinal, cu stimularea microorganismului Akkermansia muciniphila, importantă în combaterea obezității și a sindromului metabolic (responsabil de apariția bolilor cardiovasculare, AVC și diabetului zaharat).

Galega officinalis (Ciumarea) wiki Galega 3xBiotics - Beneficii: combate deficitul de absobtie a glucozei, scade glicemia, reduce apetitul, diuretica, amelioreaza constipatia cronica, antibacteriana, antiinflamatoare, febrifuga.

Galega 3xBiotics - Ingrediente/capsula: extract apos 4:1 (5%25 maltodextrina) din seminte de Ciumarea ( Galega officinalis ) 400 mg, capsula: gelatina, colorant/caramel, polen poliflor fermentat*  100 mg, pulbere din radacina de Curcuma/ Turmeric ( Curcuma longa ) 100 mg, pulbere din seminte de Anason ( Pimpinella anisum ) 50 mg Asphaltum ), cu 25%25 Triphala 100 mg. *plantele au fost fermentate in culturi simbiotice de drojdii si bacterii si apoi uscate pe pat de maltodextrina. poliflor fermentat 100 mg.

Galega 3xbiotics Galega 3xBiotics - Mod de utilizare: cate 1 capsula de 2 ori/zi, cu un pahar de apa plata sau ceai (destinat adultilor si copiilor cu varsta de minimum 6 ani). Fiind un puternic „fluidizator” al sângelui, se recomandă precauție în prezența medicației anticoagulante și oprirea administrării cu 2 săptămâni înainte de intervențiile chirurgicale! Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului ! A se consulta specialistul inainte de utilizare, in special de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza! Acesta este un supliment alimentar. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite