KonDiet 60cps Medica

KonDiet 60cps Medica

Disponibil la comanda online

SKU 20603
37,90 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere KonDiet 60cps Medica de la Medica

KonDiet 60cps Medica

 Beneficii: Ajută la pierderea în greutate și poate fi utilizat ca adjuvant în dieta de slăbit, ajutând organismul să nu absoarbă grăsimea. Produsul poate avea efecte în scăderea colesterolului și a glucozei si in detoxifierea organismului.

De asemenea, ajută la menținerea sănătății oaselor, a unghiilor și a dinților.

KonDiet - Ingrediente /capsula: Extract din boabe de Cafea-Verde (coffea arabica), cu 50%25 continut total de acizi clorogenici - 200mg; Dolomit - 150 mg.

Administrare: 1cps x 3 / zi, înainte de mesele principale, cu un pahar de Pi sau apă simplă pentru o perioadă de 1-2 luni. Flaconul contine 60 de capsule. flyer-kondiet-pronatura

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite