Medica Lonicera Japonica 3xBiotics 40cps

Lonicera Japonica 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 20631
37,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lonicera Japonica 3xBiotics 40cps de la Medica

 Lonicera Japonica 3xBiotics - Beneficii: antivirale, antibacteriene, antitermice, antioxidante, antiinflamatorii, antitrombotice, anticancerigene, imunomodulatoare. Efectul antiviral se referă la marea majoritate a virusurilor ce atacă căile respiratorii superioare, iar mecanismul, ce a confirmat tradiția, a fost descoperit și publicat în anul 2020 în revista Science: existența microARN 2911 ce pătrunde în celulele umane infectate, blochează genele producătoare de proteine virale și astfel împiedică evoluția bolii. MicroARN 2911 nu modifică ADN-ul uman, neexistând efecte adverse.

Lonicera Japonica 3xBiotics - Ingrediente/capsula: pulbere din frunze si flori de Caprifoi/ Mana-Maicii-Domnului (Lonicera japonica)* - 500 mg, capsula: hipromeloza (HPMC), polen poliflor fermentat* - 100 mg; (*materiile prime au fost fermentate in culturi sinbiotice de drojdii si bacterii si uscate pe pat de maltodextrina).

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, înainte de mesele principale cu un pahar de apă plată. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului !

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite