Medica Otet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC 500ml

Otet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC 500ml

Disponibil la comanda online

SKU 20641
44,58 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Otet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC 500ml de la Medica

Obținut printr-o fermentare controlată cu ajutorul unei culturi simbiotice de bacterii și drojdii, usturoiul clasic se transformă într-un produs unic cu un gust dulceag, miros diminuat și cu o biodiponibilitate a nutrienților mult mai ridicată.

Oțet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC – Beneficii: conține o cantitate de antioxidanți (polifenoli) de cinci ori mai mare decât usturoiul obișnuit; are efecte antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare; menține în limite normale tensiunea arterială, colesterolul și trigliceridele find astfel util în bolile cardiovasculare; imunostimulator și hipoglicemiant; excelent energizant natural general și sexual. prebiotics-probiotics-postbiotics ~ enzymes-antioxidants Oțetul de Kombucha poate fi considerat un adevărat elixir al unei vieți sănătoase.

Produsul este obținut prin fermentația naturală, pe un substrat alcătuit dintr-o multitudine de plante cu un conținut bogat în principii active. Prezintă un gust delicat, bogat și intens, un oțet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri și printr-o aromă deosebită. Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat și în diluție cu apă și îndulcit cu miere.

Oțetul balsamic cu Kombucha trebuie păstrat într-un loc uscat și răcoros. Oțet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC – Compoziție: Oțet Kombucha, usturoi negru (Allium nigrum), condimente (piper, busuioc, ardei iute), conține culturi celulare vii, probiotice, cu rol determinant în păstrarea sănătății generale.

Oțet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC – Administrare: adulți: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni. copii: 2 lingurițe /zi, cu 1-2 minute, înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite