Medica Otet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC 500ml
Descriere Otet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC 500ml de la Medica
Obținut printr-o fermentare controlată cu ajutorul unei culturi simbiotice de bacterii și drojdii, usturoiul clasic se transformă într-un produs unic cu un gust dulceag, miros diminuat și cu o biodiponibilitate a nutrienților mult mai ridicată.
Oțet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC – Beneficii: conține o cantitate de antioxidanți (polifenoli) de cinci ori mai mare decât usturoiul obișnuit; are efecte antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare; menține în limite normale tensiunea arterială, colesterolul și trigliceridele find astfel util în bolile cardiovasculare; imunostimulator și hipoglicemiant; excelent energizant natural general și sexual. prebiotics-probiotics-postbiotics ~ enzymes-antioxidants Oțetul de Kombucha poate fi considerat un adevărat elixir al unei vieți sănătoase.
Produsul este obținut prin fermentația naturală, pe un substrat alcătuit dintr-o multitudine de plante cu un conținut bogat în principii active. Prezintă un gust delicat, bogat și intens, un oțet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri și printr-o aromă deosebită. Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat și în diluție cu apă și îndulcit cu miere.
Oțetul balsamic cu Kombucha trebuie păstrat într-un loc uscat și răcoros. Oțet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC – Compoziție: Oțet Kombucha, usturoi negru (Allium nigrum), condimente (piper, busuioc, ardei iute), conține culturi celulare vii, probiotice, cu rol determinant în păstrarea sănătății generale.
Oțet balsamic KOMBUCHA BLACK GARLIC – Administrare: adulți: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni. copii: 2 lingurițe /zi, cu 1-2 minute, înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni.