Medica Otet balsamic KOMBUCHA POMEGRANATE 500ml

Otet balsamic KOMBUCHA POMEGRANATE 500ml

Disponibil la comanda online

SKU 20643
44,58 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Otet balsamic KOMBUCHA POMEGRANATE 500ml de la Medica

Incă din antichitate, rodiei i s-au atribuit calități curative. Având un conținut foarte bogat în vitamine, minerale, fibre, substanțe cu un puternic efect antioxidant si antiinflamator.

Oțet balsamic KOMBUCHA POMEGRANATE – Beneficii: rodia este recomandata îndeosebi pregătirii organismului pentru sezonul rece; ajută la remineralizarea și vitaminizarea întregului organism; sustine sistemul imunitar, normalizează tensiunea, combate stresul si durerile osteoarticulare. prebiotics-probiotics-postbiotics ~ enzymes-antioxidants Oțetul de Kombucha poate fi considerat un adevărat elixir al unei vieți sănătoase.

Produsul este obținut prin fermentația naturală, pe un substrat alcătuit dintr-o multitudine de plante cu un conținut bogat în principii active. Prezintă un gust delicat, bogat și intens, un oțet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri și printr-o aromă deosebită.

Oțet balsamic KOMBUCHA POMEGRANATE – Recomandat: pentru salate, sosuri și alte preparate culinare; mmai poate fi consumat și în diluție cu apă și îndulcit cu miere. Oțetul balsamic cu Kombucha trebuie păstrat într-un loc uscat și răcoros.

Oțet balsamic KOMBUCHA POMEGRANATE – Compoziție: Oțet Kombucha, oțet de mere, Rodie ( Punica granatum ), Ghimbir ( Zingiber officinalis ).

Oțet balsamic KOMBUCHA POMEGRANATE – Mod de utilizare: adulți: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni. copii: 2 lingurițe/zi, cu 1-2 minute, înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni. Ce este kombucha? KOMBUCHA ~ Miracolul Naturii! Otetul ~ nelipsit din bucatarie, poseda multiple virtutii terapeutice. f

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite