Medica Panadinol frectie 100ml

Panadinol frectie 100ml

Disponibil la comanda online

SKU 20584
20,81 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Panadinol frectie 100ml de la Medica

Panadinol frectie 100ml, Medica

Beneficii: PANADINOL frectie îmbină armonios otetul de Caprifoi si Hrean, uleiurile de Arbore-de-tamaie, Eucalipt și Ardei-iute, extractele de tip “spagyric” din Evodie si ace de Pin & Brad si Salicilatul de metil, component al Gaultheria procumbens, pentru a obține un complex de substanțe bioactive cu acțiune revulsiva, de relaxare musculara si asigurare a confortului termic.

Ingrediente (Inci): Aqua, Water (And) Lonicera japonica (Honeysuckle) Flower Extract (And) Saccharomyces Ferment Filtrate, Water (And) Armoracia rusticana (Horseradish) Root Extract (And) Saccharomyces Ferment Filtrate, Evodia rutaecarpa Fruit Extract, Pinus sylvestris Leaf Extract, Abies alba Leaf Extract, Gaultheria procumbens Leaf Extract, Boswellia serrata Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Sodium Benzoate, Camphor, Capsicum annuum Fruit Oil, Menthol. Panadinol frectie Mod de utilizare: se aplica in palme 5ml solutie si se maseaza energic zona toracica, picioarele, mainile, ceafa si fruntea, pana la absorbtia totala. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se evita contactul cu ochii! A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul nostru este obtinut si testat in conformitate cu standardul de calitate GMP.A se folosi, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite