Pro Active Kollagen, 20 stick-uri Medica

Pro Active Kollagen, 20 stick-uri Medica

Disponibil la comanda online

SKU 20601
136,77 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pro Active Kollagen, 20 stick-uri Medica de la Medica

Pro Active Kollagen, 20 stick-uri Medica

Pro Active Kollagen contine colagen marin hidrolizat, principala sursa de colagen de tip 1.

Ajuta la mobilitatea articulatiilor si reducerea inflamatiilor Beneficiile colagenului marin hidrolizat: are o  structura foarte similara cu colagenul uman; combate imbatranirea pielii; repara sistemul osos ajutand in procesul de remineralizare osoasa; hraneste articulatiile pentru o buna mobilitate.

Colagenul este o proteina – material de baza pentru tesuturi, important pentru oase, dinti, tendoane si ligamente sanatoase. Colagenul 3xbiotics , atomizat din fermentat de Acerola, coada calului, polen si bambus (bogat in siliciu) este benefic pielii si intaririi articulatiilor.

Ingrediente: Pro Active Kollagen contine colagen marin hidrolizat (principala sursa de colagen de tip 1, extras din fructe de mare si solzii pestilor) si ajuta la mobilitatea articulatiilor si reducerea inflamatiilor, efectul fiind potentat de vitamina C (care actioneaza sinergic, incurajand productia naturala de colagen). MSM ( metilsulfonil metan) este o sursa naturala de sulf biologic activ care exista in mod normal in articulatii cu rol antiinflamator, reducand durerile de la nivelul articulatiilor. Acidul hialuronic este prezent in majoritatea suplimentelor pentru articulatii fiind cea mai importanta sursa pentru mobilitatea intra-articulara. Shilajit si Triphala este un complex care are ca efect crearea a numerosi produsi organici ce cheleaza si dizolva minerale, vitamine si alti nutrienti, facandu-le usor absorbabile si utilizabile la nivel celular.

Asigura o gama larga de antioxidanti si produsi antiinflamatorii. Zincul si seleniul sunt oligoelemente esentiale in produsele pentru protectia articulatiilor iar prezenta drojdiilor le asigura o mai buna absorbtie.

Pro Active Kollagen - Utilizare: Dizolvati continutul unui plic in 200 ml de apa plata, sau amestecati in 100 g de iaurt/ sana/ kefir. Util si pentru vegani. FARA gluten! FARA zahar!

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite