Medica Sleeping Beauty phyto Melatonine oral spray 30ml

Sleeping Beauty phyto Melatonine oral spray 30ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20749
42,67 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Insomnie Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sleeping Beauty phyto Melatonine oral spray 30ml de la Medica

Sleeping Beauty phytoMelatonine oral spray - Beneficii:

Produsul reprezintă un bun dezodorizant, antimicrobian, ce oferă de asemenea un somn liniștit și odihnitor, împreună cu o stare generală de bine.

Ingrediente: Aqua, Humulus lupulus Extract, Griffonia simplicifoilia seed extract (5-HTP), Glycerin, Melatonin, Melissa officinalis Flower/Leaf/Stem Oil, Potassium Sorbate. 

Mod de utilizare: se aplică 3-4 pufuri sublingual, cu 2 ore înainte de culcare. ( A se evita folosirea produsului înainte de condus sau de manipulare a utilajelor industriale!) Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se păstra ferit de călduă, lumină și umiditate. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici. Produsul nostru este obținut și testat în conformitate cu standardul de calitate GMP.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite