Medica Vitamina E si Germeni de grau 90cps

Vitamina E si Germeni de grau 90cps

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20649
22,94 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina E si Germeni de grau 90cps de la Medica

 Vitamina E si Germeni de grau 90cps, Medica

Combinatie de exceptie, special creata din vitamina E si germeni de grau, ce contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; apara pielea de efectele nocive ale razelor de soare, mentine sanatatea, supletea si tineretea tesuturilor, fiind utila în probleme de natura dermatologica.

Excelent tonic general, produsul, contribuie la imbunatatirea stocarii energiei an muschi, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului.

Ofera un sprijin în perioadele de astenie fizica si psihica sau în cele caracterizate de o imunitate scazuta.  

Ingrediente/capsula: pulbere din germeni de Grâu (Triticum vulgare)-47mg; gelatinã (capsulã); acetat de vitamina E (furnizand 12mg vitamina E; 100%25 DZR*vitamina E)-23 mg.*Doza zilnica recomandata conform Directivei 2008/100/EC. Mod de utilizare: 1 capsulã/zi, dimineata, cu un pahar de apã platã, pe o perioada de 2-3 luni.A nu se utiliza în: hipersensibiliatate la vitamina E, insuficienþã renalã sau hepaticã. Flacon cu 90 de capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite