Organic Lions mane Mushroom 1000 mg Full Spectrum (60 capsule), Mushrooms4Life

Organic Lions mane Mushroom 1000 mg Full Spectrum (60 capsule), Mushrooms4Life

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20295
160,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Memorie (stimulare) Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Organic Lions mane Mushroom 1000 mg Full Spectrum (60 capsule), Mushrooms4Life de la Mushrooms4Life

Organic Lions mane Mushroom 1000 mg Full Spectrum (60 capsule), Mushrooms4Life

Pentru memorie și vitalitate!

Organic Lion's Mane Musroom oferă un amestec excepțional pentru îmbunătățirea funcțiilor sistemului nervos și sprijinirea memoriei și a vitalității. Fiecare porție de 2 capsule conține 1000 mg de Lion's Mane organic, formulat profesional de experți în ciuperci.

  • 1000 mg de Lion’s Mane per porție (2 capsule)
  • Formulate profesional de experți în ciuperci
  • Spectru complet de extracte bogate în compuși activi
  • Certificate organic de Soil Association
  • Fabricate în Marea Britanie
  • 100% ciuperci. Fără umpluturi, excipienți sau aditivi
  • Organic, vegan, fără gluten

Beneficiile Lion's Mane:

  1. Stimularea creierului și îmbunătățirea funcției cognitive
  2. Protecția și regenerarea sistemului nervos
  3. Susține sănătatea sistemului digestiv
  4. Sprijină sistemul imunitar
  5. Efecte antiinflamatorii și antioxidante

INGREDIENTE

Biomasa organică de Lion's Mane (Hericium erinaceus), corpul fructifer al Lion's Mane (Hericium erinaceus) organic, capsulă de celuloză vegetală* (hidroxipropil metilceluloză)

*Non-organic

Promisiunea calității:

  • Acest produs este natural fără gluten, lactate și soia
  • Potrivit pentru vegetarieni și vegani
  • Fără umpluturi, excipienți și aditivi
  • Testat de terți
  • Verificat pentru orice urme de metale grele, pesticide sau contaminanți

Compoziție per doză (2 capsule):

Biomasă organică de Lion’s Mane (Hericium erinaceus) de spectru complet, conținând miceliu și corpuri fructifere tinere – 850 mg

Corpul fructifer organic al ciupercii Lion's Mane (Hericium erinaceus) pur - 150 mg

Produsul Mushrooms4Life conține o combinație de biomasa organică de Lion's Mane (Hericium erinaceus) și corpul fructifer al Lion's Mane organic. Acest spectru complet de extracte asigură prezența tuturor compușilor activi benefici, inclusiv beta-glucane și alte substanțe nutritive unice, care nu se găsesc în altă parte în natură.

Lion's Mane, cunoscută și sub numele de "ciuperca preotului de munte", este venerată în medicina antică pentru beneficiile sale cognitive și asupra sistemului nervos. Aceasta conține compuși activi care sprijină sănătatea creierului și stimulează funcțiile cognitive. În medicina occidentală, Lion's Mane este recunoscută ca nootropică, datorită substanțelor psihoactive și capacității sale de a stimula factorii activi de creștere a nervilor (NGF). De asemenea, Lion's Mane este considerată un ajutor în a regla energia "Qi" și a promova digestia în Medicina Tradițională Chineză (MTC). Aceasta are un gust dulce și blând și are capacitatea de a calma spiritul și de a liniști mintea.

Ciuperca Lion's Mane utilizată de Mushrooms 4 Life este cultivată în ferme specializate de ciuperci organice și este crescută în condiții identice cu cele naturale pentru a asigura un conținut superior de nutrienți.

Toate produsele Mushrooms4Life sunt certificate organic de Soil Association și sunt fabricate în Marea Britanie. Ele nu conțin umpluturi, excipienți sau aditivi și sunt potrivite pentru vegani. Produsele sunt testate de terți pentru a garanta puritatea tulpinii de ciuperci și sunt verificate pentru contaminanți, pesticide și metale grele, asigurând astfel cele mai înalte standarde de calitate.

ADMINISTRARE:

Adulți: Pentru administrare, se recomandă adulților să ia 2 capsule de Lion's Mane de 1-3 ori pe zi, cu sau fără alimente.

Precauții:

Nu depăși doza zilnică recomandată indicată. Acest produs nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Dacă alăptați, sunteți însărcinată sau doriți să rămâneți însărcinată, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a utiliza acest produs.

A se depozita într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Eticheta pentru produsul

Organic Lion’s Mane

Denumire: Organic Lion’s Mane- supliment alimentar

Prezentare: flacon din sticla cu 60 capsule

Utilizare: Contine un amestec din micelium si corpul fructifer tanar de Lion’s mane ce ofera o cantitate mare de nutrienti, pentru un efect potentat.

Ingrediente/2 capsuleLion’s mane (Hericium erinaceus)(extract standardizat, biomasa ce contine micelium si corp fructifer tanar) 850mg, hidroxipropilmetilceluloza (capsula) vegetala, Lion’s mane (Hericium erinaceus)(extract standardizat din corpul ciupercii) 150mg

Nu contine gluten, lactate, soia.

Se poate utiliza in dietele vegetariene/vegane.

Mod de utilizare: adulti: cate 2 capsule, de 1-3 ori/zi, cu sau fara mancare sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicaţii: Utilizarea de catre copiii mici, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele alergice la oricare dintre componente se poate face la recomandarea consultantului de specialitate.

Atenţie! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatura mai mica de 30° C. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se folosi daca sigiliul de siguranta este deteriorat sau lipseste.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite