B-COMPLEX ACTIVE reducerea oboselii Natural Doctor

B-COMPLEX ACTIVE reducerea oboselii Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 16942
150,78 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere B-COMPLEX ACTIVE reducerea oboselii Natural Doctor de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar contine vitaminele B in forma lor activa, iar in combinatie cu acidul folic, biotina, colina si inozitolul ajuta la sustinerea unui sistem imunitar puternic.

Vitaminele in forma lor activa ajuta la o absorbtie imediata sporind eficienta si actiunea acestora. Acest complex contine opt vitamine care ajuta organismul in diferitele sale functii.

Vitamina B6 joaca un rol important in functionarea sistemului nervos fiind responsabila de productia de hormoni care echilibreaza starea de spirit. Vitamina B1 este folosita de aproape toate celulele corpului si contribuie la functia psihologica normala si la functionarea normala a inimii. Riboflavina, sau vitamina B2, regleaza cresterea globulelor rosii si ajuta la mentinerea unui sistem imunitar puternic.

Vitamina B3 ofera organismului protectie antioxidanta si ajuta la buna functionare a metabolismului si a sistemului nervos. Vitamina B5 ajuta la prevenirea pierderii memoriei, a unei dispozitii mai bune si la prevenirea insomniei. Vitamina B5 regleaza productia de hormoni (de exemplu cortizol) si este implicata in sanatatea suprarenalelor. Aportul adecvat de biotina mentine parul, unghiile si pielea sanatoase.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata.

Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul.

Produsul contine 60 capsule vegetale.

Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, porumb, soia sau lapte. Potrivit pentru vegetarieni.

Compozitie: Vitamina Β1(sub forma de clorhidrat de tiamina) 50mg*(4545% din VNR**), vitamina Β2(sub forma de riboflavina) 40mg*(2857% din VNR**), vitamina Β3(sub forma de nicotinamida) 50mg*(312.5% din VNR**), vitamina Β5(sub forma de pantotenat de calciu) 50mg*(833% din VNR**), vitamina Β6 (sub forma de clorhidrat de piridoxina) 25mg*(1786% din VNR**), biotina(sub forma de D-biotina) 50 μg*(100% din VNR**), vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) 50 μg*(2000% din VNR**), acid folic(sub forma de L-5-MTHF) 100 μg*(50% din VNR**), pulbere de lucerna (Medicago sativa) 15mg*, colina(sub forma de L-bitartrat de colina) 23mg*, inozitol (ca mio inozitol) 50mg*, PABA (acid para aminobenzoic) 50mg*. (*Continut pentru doza zilnica de 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: dioxid de siliciu, invelisul capsulei (celuloza vegetala). Valori nutritionale: Vitamina Β1(sub forma de clorhidrat de tiamina) 50mg*(4545% din VNR**), Vitamina Β2(sub forma de riboflavina) 40mg*(2857% din VNR**), Vitamina Β3(sub forma de nicotinamida) 50mg*(312.5% din VNR**), Vitamina Β5(sub forma de pantotenat de calciu) 50mg*(833% din VNR**), Vitamina Β6 (sub forma de clorhidrat de piridoxina) 25mg*(1786% din VNR**), Biotina(sub forma de D-biotina) 50 μg*(100% din VNR**), Vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) 50 μg*(2000% din VNR**), Acid folic(sub forma de L-5-MTHF) 100 μg*(50% din VNR**), Pulbere de lucerna (Medicago sativa) 15mg*, Colina(sub forma de L-bitartrat de colina) 23mg*, Inozitol (ca mio inozitol) 50mg*, PABA (acid para aminobenzoic) 50mg*. (*Continut pentru doza zilnica de 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: dioxid de siliciu, invelisul capsulei (celuloza vegetala).

Beneficii: Acest supliment alimentar contine vitaminele B in forma lor activa, iar in combinatie cu acidul folic, biotina, colina si inozitolul ajuta la sustinerea unui sistem imunitar puternic. Vitaminele in forma lor activa ajuta la o absorbtie imediata sporind eficienta si actiunea acestora.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social