CLEAR OMEGA 3 sanatatea inimii Natural Doctor

CLEAR OMEGA 3 sanatatea inimii Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 16935
213,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Vitamine si minerale (adulti) Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere CLEAR OMEGA 3 sanatatea inimii Natural Doctor de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar cu Omega 3 din surse sustenabile(hamsii peruviene) ofera un echilibru optim EPA si DHA. Certificat si de organizatia Prietenul Marii . Omega 3 sustine functia creierului, a vederii si a inimii, esentiale in timpul sarcinii. Omega 3 apartine categoriei acizilor grasi polinesaturati.

Acestia sunt acizi grasi esentiali, deoarece nu pot fi alcatuiti de organism singur, fara ajutor. Omega 3 contine EPA sau acid eicosapentaenoic si DHA sau acid docosahexaeneic.

Acestia se gasesc la mai multi pesti, dar si in nuci, seminte de in, seminte de chia, alge etc. Este adesea imposibila administrarea adecvata de Omega 3 doar prin dieta.

Pescuitul excesiv distruge ecosistemul marin si pune in pericol resursele marine vitale pentru generatiile viitoare. Pescuitul durabil protejeaza populatiile de pesti si ecosistemul marin.

Natural Doctor a selectat Omega 3 dintr-o sursa sustenabila de hamsii peruviene, care sunt printre cele mai abundente specii de pesti din lume.

Clear Omega 3 contine: acid eicosapentaenoic si acid docosahexaenoic, in total 900 mg zilnic, care contribuie la buna functionare a inimii.

Acid docosahexaenoic, 360 mg zilnic, care contribuie la mentinerea functionarii normale a creierului si a vederii. Vitamina E care contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. (Regulamentul european 432 2012).

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul.

Produsul contine 90 capsule vegetale.

Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, soia, porumb sau lapte. Produs derivat din peste. Produs in Anglia

Compozitie: Ulei de peste 3000mg* din care acizi grasi Omega-3 1050mg*, acid eicosapentaenoic(EPA) 540mg*, acid docosahexaeinoic(DHA) 360mg*, vitamina E(sub forma de acetat de dl-alfa-tocoferol) 15mg*(126% din VNR**). (*Continutul pentru 3 capsule) (**Valoare nutritiva de referinta).

Alte ingrediente: ulei de peste, invelisul capsulei(gelatina bovina, glicerol, apa), acetat de DL-Alfa-tocoferol. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite