COMPLETE D3, K2 + MAGNESIUM absorbtie totala a vitaminei D3 Natural Doctor 60 capsule

COMPLETE D3, K2 + MAGNESIUM absorbtie totala a vitaminei D3 Natural Doctor 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 18981
242,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere COMPLETE D3, K2 + MAGNESIUM absorbtie totala a vitaminei D3 Natural Doctor 60 capsule de la Natural Doctor

Deficitul de vitamina D3 este cel mai frecvent deficit nutritional chiar si in tarile mediteraneene insorite.

Acest produs este un supliment alimentar complex pentru oase sanatoase si in special pentru osteoporoza, deoarece contine vitaminele D, K2, magneziu, adica toti nutrientii de care organismul are nevoie pentru a activa in mod eficient vitamina D3. Combinatia de vitamina D3 si vitamina K2 ofera un efect fiziologic benefic asupra sanatatii oaselor, mai ales in cazul osteoporozei. Conform studiior stiintifice, atunci cand depozitele de magneziu din organism nu sunt suficiente, vitamina D3 nu este metabolizata si ramane inactiva in organism.

Forma de magneziu selectata in acest supliment este cea de bisglicinat fiindca este imediat biodisponibila, usoara si nu provoaca efecte secundare la nivelul tractului gastro-intestinal. Apartine formelor organice de magneziu si prezinta o absorbtie mai buna in comparatie cu formele anorganice de magneziu.

Oamenii de stiinta au selectat K2 VITAL reg; (MK-7), cea mai activa si sigura forma de vitamina K, deoarece are capacitatea de a ajunge direct la oase. In noile studii s-a observat ca suplimentarea cu vitamina K2 in combinatie cu vitamina D3 imbunatateste si densitatea osoasa. Vitamina D3 contribuie la nivelurile normale de calciu din sange, crescand absorbtia calciului din intestin si reducand excretia acestuia din ficat, astfel vitamina D3 contribuie la mentinerea masei osoase si la homeostazia fosfo-calcice. Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 60 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, sau lapte. Produs in Grecia. 

Compozitie: Vitamina D3(sub forma de colecalciferol) 50μg(2000 UI)*(1000% din VNR**), vitamina Κ2(sub forma de menaquinona MK7) 100μg*(133% din VNR**), magneziu (sub forma de bisglicinat) 56mg*(15% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta).

Alte ingrediente: orez brun, invelisul capsulei(celuloza vegetala). Valori nutritionale: Vitamina D3(sub forma de colecalciferol) 50μg(2000 UI)*(1000% din VNR**), vitamina Κ2(sub forma de menaquinona MK7) 100μg*(133% din VNR**), magneziu (sub forma de bisglicinat) 56mg*(15% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: orez brun, invelisul capsulei(celuloza vegetala).

Beneficii: Deficitul de vitamina D3 este cel mai frecvent deficit nutritional chiar si in tarile mediteraneene insorite. Acest produs este un supliment alimentar complex pentru oase sanatoase si in special pentru osteoporoza, deoarece contine vitaminele D, K2, magneziu, adica toti nutrientii de care organismul are nevoie pentru a activa in mod eficient vitamina D3.

Utilizare produs: Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 60 capsule vegetale.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite