PURE D3 sustinerea sistemului imunitar Natural Doctor

PURE D3 sustinerea sistemului imunitar Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 16930
175,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere PURE D3 sustinerea sistemului imunitar Natural Doctor de la Natural Doctor

Acest supliment contine vitamina D3 lichida in forma sa activa, extract natural de portocale, ulei de cocos si are un gust placut.

Vitamina D este usor absorbita, acopera deficitul din organism si sustine sistemul imunitar. Produsul este potrivit pentru barbati si femei cu deficit de vitamina D sau care doresc sa isi imbunatateasca sistemul imunitar.

Vitamina D3 contribuie la mentinerea nivelului normal de calciu in sange si la sanatatea oaselor si a dintilor. In plus, vitamina D3 mentine nivelul de calciu din sange in limite normale, crescandu-i absorbtia din intestin si reducandu-i excretia renala.

In acest fel vitamina D3 ajuta la mentinerea masei osoase si a homeostaziei fosfo-calcice. Conform Regulamentului European 432 2012, vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la intretinerea sistemului muscular.

In conditii normale, sunt suficiente 10 -20 de minute de expunere zilnica la soare, fara protectie solara, pentru ca organismul sa produca 10.000 pana la 20.000 UI. Utilizarea de protectie solara si sapun nu permite absorbtia vitaminei D de catre organism. Este cea mai frecventa deficienta in randul oamenilor din intreaga lume.

Tipul de vitamina D3 selectat in acest supliment este provitamina 25 (OH) D3, cea mai sigura forma de vitamina D, care este de altfel cea produsa in organism prin expunerea la soare si este activata in organism doar atunci cand este nevoie.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 picatura zilnic intr-un pahar cu apa, suc sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Se agita bine sticla inainte de utilizare.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul.

Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, porumb sau lapte. Produs in Anglia.

Compozitie: Vitamina D3(sub forma de colecalciferol) 50µg(2000 UI)*(1000% din VNR**). (*Continutul pentru 1 picatura) (**Valoare nutritiva de referinta).

Excipienti: trigliceride cu lant mediu(ca suport), aroma naturala de portocale, D-alfa-tocoferol(ca antioxidant).

Valori nutritionale: Vitamina D3(sub forma de colecalciferol) 50µg(2000 UI)*(1000% din VNR**). (*Continutul pentru 1 picatura) (**Valoare nutritiva de referinta).

Excipienti: trigliceride cu lant mediu(ca suport), aroma naturala de portocale, D-alfa-tocoferol(ca antioxidant).

Beneficii: Acest supliment contine vitamina D3 lichida in forma sa activa, extract natural de portocale, ulei de cocos si are un gust placut. Vitamina D este usor absorbita, acopera deficitul din organism si sustine sistemul imunitar. Produsul este potrivit pentru barbati si femei cu deficit de vitamina D sau care doresc sa isi imbunatateasca sistemul imunitar.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite