Quercetin 98 Complex + Vitamina C Nativa 60cps NIAVIS

Quercetin 98 Complex + Vitamina C Nativa 60cps NIAVIS

Disponibil la comanda online

SKU 21577
77,94 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Imunitate Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Quercetin 98 Complex + Vitamina C Nativa 60cps NIAVIS de la Niavis

Salcamul-japonez protejeaza organismul de actiunea radicalilor liberi.

Bromelaina participa la digestia proteinelor.

Vitamina C creste absorbtia fierului si contribuie la:

  • mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice;
  • formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a: vaselor de sange, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, pielii si a dintilor.

Astragalus: contribuie la protectia impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.

• Ingrediente NATURALE

• Capsule vegetale (certificate VEGAN, NON GMO, fara dioxid de titan, fara adaugare de conservanti, fara tratament cu oxid de etilena, fara tratament de iradiere si fara componente de origine animala)

Ingrediente/capsula: 260 mg extract etanolic din flori de Salcam-japonez( Sophora japonica) standardizat cu min. 98% quercetina; 45 mg extract 25: 1 apos in baza de maltodextrina si hidroxid de magneziu din fructe de Acerola (Malpighia glabra) standardizat cu 34-38% vitamina C nativa furnizand min. 15,3 mg Vitamina C; 30 mg extract in baza de maltodextrina din Ananas (Ananas comosus) standardizat cu min. 2500 GDU/g bromelaina; 25 mg extract din radacina de Astragalus (Astragalus membranaceus)standardizat cu 10% astragaloside ; capsula vegetala.

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi / conform recomandarii specialistului.

Precautii: A se administra cu precautie femeilor insarcinate sau care alapteaza,copiilor si celor la care poate interactiona cu medicatia sau alte afectiuni.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A se pastra bine inchis, ferit de lumina, de umiditate si caldura.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Niavis: Niavis - brand romanesc de produse naturiste, mai exact pulberi naturale sau organice de plante. Gama de pulberi alimentare Niavis cuprinde 13 produse naturale, cele mai noi produse fiind Kelp Pulbere naturala, Ginkgo Biloba pulbere, Lucerna (Alfalfa) pulbere, Truibullus Terrestris pulbere. Cele mai apreciate pulberi sunt: Spiruluna pulbere ecologica, Orz verde pulbere organica, MSM Pulbere naturala. Pulberile Niavis sunt produse care nu contin gluten, sunt 100% naturale, sunt produse vegan si nu contin plante modificate genetic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite