Spirulina 420mg 60cps NIAVIS

Spirulina 420mg 60cps NIAVIS

Disponibil la comanda online

SKU 21585
35,43 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spirulina 420mg 60cps NIAVIS de la Niavis

Spirulina 420mg 60cps NIAVIS

Spirulina:

  • ajuta la mentinerea concentratiei normale de glucoza din sange;
  • sustine tonusul si vitalitatea,ajuta in caz de oboseala;
  • ajuta la mentinerea greutatii corporale normale;
  • sustine imunitatea/capacitatea de autoaparare a organismului;
  • este sursa de amioacizi pentru sustinerea masei musculare.

Ingrediente NATURALE

Capsule vegetale (certificate VEGAN, NON GMO, fara dioxid de titan, fara adaugare de conservanti, fara tratament cu oxid de etilena, fara tratament de iradiere si fara componente de origine animala).

Ingrediente/capsula: capsula vegetala; 420 mg pulbere de Spirulina (Arthrospira platensis), standardizata cu min. 60% proteine.

Mod de administrare: 2 capsule  pe zi / conform recomandării specialistului.

Precautii: A se consuma cu precautie in caz de afectiuni urinare si ale prostatei, hipertensiune arteriala, sarcina si alaptare. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Contraindicatii: Este contraindicat femeilor insarcinate, persoanelor care au o boala auto-imuna si celor care iau medicamente pentru diluarea sangelui (poate incetini coagularea sangelui).

A se pastra bine inchis, ferit de lumina, de umiditate si caldura.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Niavis: Niavis - brand romanesc de produse naturiste, mai exact pulberi naturale sau organice de plante. Gama de pulberi alimentare Niavis cuprinde 13 produse naturale, cele mai noi produse fiind Kelp Pulbere naturala, Ginkgo Biloba pulbere, Lucerna (Alfalfa) pulbere, Truibullus Terrestris pulbere. Cele mai apreciate pulberi sunt: Spiruluna pulbere ecologica, Orz verde pulbere organica, MSM Pulbere naturala. Pulberile Niavis sunt produse care nu contin gluten, sunt 100% naturale, sunt produse vegan si nu contin plante modificate genetic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite