Parapharm Carnitina Crom - 30 cps

Carnitina Crom - 30 cps

Disponibil la comanda online

SKU 21590

Pret vechi: 21,19 lei

14,83 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Carnitina Crom - 30 cps de la Parapharm

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. L-carnitina intareste sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala, reduce colesterolul si ajuta in procesul de slabire, prin arderea grasimilor din organism.

Mod de administrare:

Se recomanda consumul de 1 capsula-zi cu un pahar de apa (min. 250 ml), pe stomacul gol, intre mese sau inainte de antrenamente.

Precauții:

Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra ferit de accesul copiilor mici. Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate. A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei. Produs in Romania.

Compoziție:

L-carnitina 397,6mg, crom (sub forma de picolinat de crom) 300µg, gelatina, glicerina, apa purificata.

Mod de prezentare:

30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Parapharm: PARAPHARM este prezenta din 2003 pe piata suplimentelor alimentare romanesti. Gama de produse Parapharm este in continua dezvoltare. Produsele naturiste Parapharm contin plante si ingrediente din flora spontana romaneasca dar si din Orient: vitamina C, vitamina E, vitamina B, echinacea, Gingko Biloba, usturoi, laptisor de matca, ulei de peste, polen, ulei de catina, ulei de dovleac, ulei de in cu efecte benefice asupra organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite