Parapharm Stressolit 30cps QUANTUM PHARM

Stressolit 30cps QUANTUM PHARM

Disponibil la comanda online

SKU 21594

Pret vechi: 23,84 lei

16,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Efort intelectual sustinut Stres Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Stressolit 30cps QUANTUM PHARM de la Parapharm

Suplimentul alimentar Stressolit contine ulei esentiale din fruct de portocale (Citrus sinensis), ulei esential din partile aeriene ale mentei (Mentha pipperita), macerat uleios din radacina de valeriana (Valeriana officinalis) si Vitamina E, cu beneficii antistres pentru organism. 

Uleiurile esentiale de menta si portocale au efect relaxant asupra organismului, iar extractul de valeriana actioneaza sinergic cu aceste componente. 

Produsul nu induce somnolenta, poate fi consumat si in timpul zilei si administrat inainte de culcare ajuta la relaxarea genrala a organismului pentru un somn odihnitor, natural. 

Este recomandat persoanelor, indiferent de varsta, cu exceptia copiilor sub 3 ani. 

Ingrediente/capsula: ulei esential de portocale 300mg, ulei esential de menta 125mg, macerat uleios din radacina de valeriala 73mg, vitamina E (tocoferil acetat) 2mg. 

Mod de administrare: se recomanda consumul de catre adulti, de 1 sau 2 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe, ceai). 

Nu se recomanda persoanelor alergice la oricare ingredient din compozitie. Pentru femeile insarcinate si care alapteaza se recomanda acordul medicului. 

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. 

A se depozita in locuri uscate, la temperatura camerei. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Parapharm: PARAPHARM este prezenta din 2003 pe piata suplimentelor alimentare romanesti. Gama de produse Parapharm este in continua dezvoltare. Produsele naturiste Parapharm contin plante si ingrediente din flora spontana romaneasca dar si din Orient: vitamina C, vitamina E, vitamina B, echinacea, Gingko Biloba, usturoi, laptisor de matca, ulei de peste, polen, ulei de catina, ulei de dovleac, ulei de in cu efecte benefice asupra organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite