Tinctura de Ghimpe 30 ml Pontica Elidor

Tinctura de Ghimpe 30 ml Pontica Elidor

La comanda, in 2 zile

SKU 21693
13,66 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Adenom de prostata Prostatita Suplimente nutritive Tincturi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura de Ghimpe 30 ml Pontica Elidor de la Pontica Elidor

Tinctura de Ghimpe 30 ml Pontica Elidor

Recomandări uz intern:  sustine sanatatea si functionarea normala a prostatei; asigura functia urinara normala la barbatii de peste 45 de ani

Componenti principali:  Dintre elementele chimice cele mai importante ale plantei sunt: ulei esential, saruri de acizi grasi, calciu si potasiu, acid cafeic, acid clorogenic, flavone, fitosteroli, saponine, tanin, lactone (xantanina), ulei volatil, beta- sitosterol.

Principalele proprietati ale sale sunt: decongestiva ferma in adenomul de prostata, aperitiv, diuretic, antiinflamator, anticongestiv, dezinfectant, diuretic, antidiabetic, antitumoral, stimuleaza peretii venelor. In fitoterapie este utilizata partea aeriana a plantei.

     Ghimpele are o acţiune decongestivă, antiinflamatoare generală, dar şi a prostatei, puternic antiseptică, antitumorală, febrifugă, cicatrizantă, diuretică, diaforetică, depurativă, sedativă, astringentă, spasmolitică, antipiretică, hepatoprotectoare, sudorifică și sialagogă. Favorizează sfărâmarea şi eliminarea calculilor biliari.

Întreaga plantă are acţiune hemostatică, atât în aplicaţii locale cât şi generală. Experienţele clinice în fitoterapie au dovedit că, dintre plantele care pot rezolva majoritatea cazurilor de prostatită, fie acută sau cronică, dar și adenom de prostată, face parte şi ghimpele. Principiile active conţinute de ghimpe induc o puternică acţiune decongestivă (folosindul în adenomul de prostată se poate evita intervenţia chirurgicală), antidiabetică, colagogă, diuretică;

Ghimpele are o puternică acţiune stimulentă asupra ţesutului hepatic (extrem de eficient în hepatită) şi prostatic (prostatită, adenom de prostată), acţiune datorată acidului ursolic şi oleanolic;

În trecut era folosit și împotriva rabiei. Este o plantă puţin studiată a cărei compoziţie chimică nu a fost până în prezent complet elucidată. În terapie este extrem de activă, în diverse afecţiuni, de la cele infecţioase până la cancer şi afecţiuni degenerative.

Mod de utilizare: cate 10 picaturi de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului. Contraindicat copiilor, tinerilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor carora le este interzis/limitat consumul de alcool. A se evita consumul de alcool si lapte in timpul utilizarii produsului.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc ferit de lumina directa a soarelui.  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pontica Elidor: Pontica Elidor este un producator de produse inspirate 100% din natura, produse ce urmaresc sa ofere solutii alternative pentru normalizarea proceselor metabolice, tratarea diverselor afectiuni, contracararea efectelor neplacute ale menopauzei sau cresterea imunitatii. Produsele Pontica Elidor sunt rezultatul dedicatiei echipei de cercetare pentru dezvoltarea de solutii naturale, cu adevarat eficiente pe baza de plante, extracte de plante si ingrediente recunoscute de secole pentru efectele terapeutice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite